Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Bath ontwerp freestanding gietijzer Old

  • Code: OLD
€ 9.438,00
inclusief BTW
Geeft de Opties Beschikbaar:

- +
Levertijden
40 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Viadurini Bathroom
Vrijstaande design badkuip van geverfd gietijzer
Vrijstaande badkuip volledig in gietijzer, inwendig geëmailleerd in 2 mm titanium en aan de buitenzijde geverfd met een breed scala aan kleuren. Badkuip die het toppunt van luxe vertegenwoordigt. Badkuip verkrijgbaar in verschillende maten, kies degene die het beste bij u past!

BELANGRIJK: Externe afwerking van de tank verkrijgbaar in verschillende chromatische varianten, bekijk de kleurenkaart en geef in het daarvoor bestemde vak de code van de gewenste kleur aan.

- Kraan en afvoer uitgesloten

Wat zijn de voordelen van geëmailleerde gietijzeren kuipen? Veel!
Hier zijn de belangrijkste punten:
• Ze zijn een ecologisch product. In tegenstelling tot acryl is geëmailleerd gietijzer een groene oplossing.
• Gietijzeren tanks worden steeds vaker gebruikt in omgevingen waar hygiëne, duurzaamheid en prestatie-eisen het grootste belang hebben en zijn uitstekend geschikt om de verspreiding van bacteriën tegen te gaan.
• Ideaal voor een ontspannend en gezond bad. Gietijzer is een niet-brandbaar materiaal dat bij brand geen giftige gassen of rook afgeeft.
• In vergelijking met andere materialen - zoals acryl en ijzer - gietijzer absorbeert vervelend water en badkamer geluiden aan het maximum.
​ In tegenstelling tot acryl hebben gietijzeren kuipen een hoge weerstand tegen meerdere factoren; vuur, schokken en chemicaliën.
​ Het gietijzer houdt de watertemperatuur onveranderd en constant.
​ Het geglazuurde oppervlak is glad en compact. Hierdoor houdt het geen kalkaanslag vast en is het gemakkelijk schoon te maken.
100% EU-productie - 25 jaar garantie

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten