ontwerp geschilderd gietijzeren bad met versierde voeten Carrie

  • Code: CARRIE
€ 6.342,78 € 7.928,48 -20%
Geeft de Opties Beschikbaar:
Levertijden 40 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.

Geschilderd gietijzeren bad met gedecoreerde designpoten

Vrijstaand ligbad geheel van gietijzer. Interne 2 mm titanium geëmailleerde afwerking en externe geverfde afwerking in verschillende chromatische variaties; compleet met voeten ook in gietijzer versierd en gekleurd chroom. Badkuip die het toppunt van luxe vertegenwoordigt, verkrijgbaar in verschillende maten, kies degene die het beste bij u past!

BELANGRIJK: Externe afwerking van de tank verkrijgbaar in verschillende chromatische varianten, bekijk de kleurenkaart en geef in het daarvoor bestemde vakje de code van de gewenste kleur aan .
Blue Night 5022 afwerking niet beschikbaar.

Opmerking: het is mogelijk om de voeten aan te passen, om de aangepaste voeten te ontvangen, vraag een offerte aan bij: c lienti@viadurini.it

- Kraan en afvoer uitgesloten

Wat zijn de voordelen van geëmailleerde gietijzeren kuipen? Veel!
Dit zijn de belangrijkste punten:
• Ze zijn een ecologisch product. In tegenstelling tot acryl is geëmailleerd gietijzer een groene oplossing.
• Meer en meer gebruikt in omgevingen waar hygiëne, duurzaamheid en prestatie-eisen van het grootste belang zijn, zijn gietijzeren tanks uitstekend geschikt voor het tegengaan van bacteriële proliferatie.
• Ideaal voor een ontspannend en gezond bad. Gietijzer is een onbrandbaar materiaal dat bij brand geen giftige gassen of rook afgeeft.
• In vergelijking met andere materialen - zoals acryl en ijzer - absorbeert gietijzer hinderlijke water- en badkamergeluiden maximaal .
Solide en onveranderlijk in de tijd . In tegenstelling tot acryl hebben gietijzeren kuipen een hoge weerstand tegen meerdere factoren; brand, schokken en chemicaliën.
Economisch. Het gietijzer houdt de watertemperatuur onveranderd en constant.
Eenvoudig onderhoud . Het geglazuurde oppervlak is glad en compact. Hierdoor houdt het geen kalk vast en is het gemakkelijk schoon te maken.
100% EU-productie - 25 jaar garantie
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief