Made in Italy

Badkamersamenstelling, modern Italiaans designophanging - Callisi10

  • Made in Italy
  • Code: CALLISI10
€ 4845,55 € 6056,94 -20%
Materiaal HPL, Teknorit, Lakken
Levertijden 4/6 werkweken
Maat Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl

Volumetrische en moderne badkamersamenstelling, hangend ontwerp met geïntegreerde wastafel, gemaakt in Italië.

Badkamermeubelset met gebogen fronten in unicolor portland HPL , hangende kolom in unicolor portland HPL H 162 cm, geïntegreerde wastafel in mat duifgrijze Teknorit , open element in matte muislak, dikke bank H 10 cm.

Het is een compositie die kan worden aangepast aan meerdere gebruiksconfiguraties en is veelzijdig genoeg om ruimte te vinden binnen verschillende soorten woningen.
Het werd geboren na de vereniging van aandacht voor detail met een essentieel ontwerp: de stereometrische elementen met eenvoudige lijnen verkregen door de zorgvuldige nevenschikking van dunne of taps toelopende panelen, laten u de volumes in hun geheel waarderen door de randen te dematerialiseren.

Deze formele duidelijkheid wordt gegeven door de groefdeur met schuin profiel. De eigenaardigheid van deze compositie wordt gegeven door de ingebouwde wastafel die wordt gekenmerkt door twee laterale zijden die zachtjes afdalen naar de wasbak en door het gebogen wandmeubel dat het bevat.

Een veelzijdige en eigentijdse compositie waarin volumes het sleutelwoord zijn: in feite, als een driedimensionale puzzel, zijn de meubels naast elkaar geplaatst, waardoor een onconventioneel spel van vormen ontstaat dat ontworpen is om de ruimtelijke en temporele continuïteit te onderbreken.

Ten slotte wordt de compositie aangeboden in een reeks nieuwe afwerkingen, waaronder HPL Unicolor laminaten met decoraties die eiken simuleren in vier verschillende tinten en steen in drie natuurlijke tinten. Om hen te begeleiden, een ruime keuze aan lakken die tot doel hebben een compleet programma te creëren dat kan voldoen aan een breed scala aan gebruikers en ruimtelijke typologieën.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

De compositie bevat:
1 L60 x P.41 / 37 x H.50 cm
2 L.35 x P37 / 21 x H.50 cm
3 L.97x P.42 x H.50 cm
3A geïntegreerde wastafel
4 L.100 x P.45 x H.8 cm
4A bovenbeugels
5 L.35 x P.22 x H.162 cm
6 L.35 x P.22 x H.162 cm

De kraan is niet inbegrepen in de compositie, om een offerte in de juiste vorm aan te vragen.

Technische kenmerken
Structuren: in houtdeeltjes sp. 16 mm V100 waterafstotend in klasse E1 met zichtbare zijden bekleed of gelakt in verschillende tinten
HPL-fronten: in houtdeeltjes th. 16 mm V100 in klasse E1 met ABS-rand
12 mm dikke Tecnorit-bladen.

HPL : Hogedruklaminaten bestaan uit talrijke lagen papier geïmpregneerd met thermohardende harsen en verdicht door de gecombineerde werking van warmte en hoge druk. Het resultaat is een stabiel, niet-reactief, homogeen, niet-poreus product met een hoge dichtheid.
Voor het reinigen zijn glasproducten of alcohol verdund met water voldoende, onmiddellijk drogen met zachte en niet-schurende doeken.

TEKNORIT is een niet-poreus en compact materiaal en aan de oppervlakte niet behandeld met verf. Het is samengesteld uit nobele harsen en hoogwaardige minerale vulstoffen. Het kan worden schoongemaakt met normale badkamerreinigingsproducten.
BELANGRIJK: reinigingsmiddelen die oplosmiddelen bevatten zoals trichloorethyleen, verdunners, straalwater mogen niet worden gebruikt.
Om door gebruik veroorzaakte krassen te herstellen en het oorspronkelijke uiterlijk te herstellen, schuurt u het oppervlak gewoon met een schuursponsje en vervolgens met een zachte doek.

Gelakte oppervlakken vereisen bijzonder zorgvuldig onderhoud om krassen en vlekken te voorkomen.
Voor het reinigen zijn glasproducten of alcohol verdund met water voldoende, onmiddellijk drogen met zachte en niet-schurende doeken.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro