Made in Italy
Gratis uitgaven

Hangend designmeubilair, moderne badkamersamenstelling - Callisi9

  • Made in Italy
  • Code: CALLISI9
€ 5075,45 € 5639,39 -10%
Materiaal HPL, Teknorit, metaal
Levertijden 4/6 werkweken
Maat Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl

Minimalistische en moderne badkamersamenstelling, hangend ontwerp met planken, gemaakt in Italië.

Eenkleurige portland HPL badkamerset, geïntegreerde wastafel in mat wit Teknorit , heldere spiegel, open containers in mat wit geverfd metaal.

Het is een compositie die kan worden aangepast aan meerdere gebruiksconfiguraties en is veelzijdig genoeg om ruimte te vinden binnen verschillende soorten woningen.
Het werd geboren na de vereniging van aandacht voor detail met een essentieel ontwerp: de stereometrische elementen met eenvoudige lijnen verkregen door de zorgvuldige nevenschikking van dunne of taps toelopende panelen, laten u de volumes in hun geheel waarderen door de randen te dematerialiseren.

Deze formele duidelijkheid wordt gegeven door de gegroefde deur met een schuin profiel en door de ultra-minimale rechthoekige spiegel met zelflichtende omlijsting.
De eigenaardigheid van deze compositie wordt gegeven door de ingebouwde wastafel die wordt gekenmerkt door twee zijdelingse zijkanten die zachtjes afdalen naar het bassin.

Een ultramoderne compositie waarin regelmaat het sleutelwoord is: met name de hoofdrolspelers van de scène zijn de 4 open planken van de twee metalen planken waarvan het ontwerp vier verschillende uitsteeksels creëert, waardoor een spel van vormen ontstaat dat de continuïteit van de hele compositie onderbreekt . en die het frame van de hoofdkast in beslag neemt.

Ten slotte wordt de compositie aangeboden in een reeks nieuwe afwerkingen, waaronder HPL Unicolor laminaten met decoraties die eiken simuleren in vier verschillende tinten en steen in drie natuurlijke tinten. Om hen te begeleiden, een ruime keuze aan lakken die tot doel hebben een compleet programma te creëren dat kan voldoen aan een breed scala aan gebruikers en ruimtelijke typologieën.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

De compositie bevat:
1 L60 x P.45 x H.50 cm
2 L45 x P.45 x H.50 cm
3 L.107x P.42 x H.50 cm
3A geïntegreerde wastafel
4 L.40 x P.15 x H.20 cm
5 L.45 x P.3 x H.70 cm

De kraan is niet inbegrepen in de compositie, om een offerte in de juiste vorm aan te vragen.

Technische kenmerken
Structuren: in houtdeeltjes sp. 16 mm V100 waterafstotend in klasse E1 met zichtbare zijden bekleed of gelakt in verschillende tinten
HPL-fronten: in houtdeeltjes th. 16 mm V100 in klasse E1 met ABS-rand
12 mm dikke Tecnorit-bladen

HPL : Hogedruklaminaten bestaan uit talrijke lagen papier geïmpregneerd met thermohardende harsen en verdicht door de gecombineerde werking van warmte en hoge druk. Het resultaat is een stabiel, niet-reactief, homogeen, niet-poreus product met een hoge dichtheid.
Voor het reinigen zijn glasproducten of alcohol verdund met water voldoende, onmiddellijk drogen met zachte en niet-schurende doeken.

TEKNORIT is een niet-poreus en compact materiaal en aan de oppervlakte niet behandeld met verf. Het is samengesteld uit nobele harsen en hoogwaardige minerale vulstoffen. Het kan worden schoongemaakt met normale badkamerreinigingsproducten.
BELANGRIJK: reinigingsmiddelen die oplosmiddelen bevatten zoals trichloorethyleen, verdunners, straalwater mogen niet worden gebruikt.
Om door gebruik veroorzaakte krassen te herstellen en het oorspronkelijke uiterlijk te herstellen, schuurt u het oppervlak gewoon met een schuursponsje en vervolgens met een zachte doek.

Gelakte oppervlakken vereisen bijzonder zorgvuldig onderhoud om krassen en vlekken te voorkomen.
Voor het reinigen zijn glasproducten of alcohol verdund met water voldoende, onmiddellijk drogen met zachte en niet-schurende doeken.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro