Made in Italy

Barrel Eettafel in Fenix en Luxe Gemaakt in Italië Staal - Settimmio

  • Made in Italy
  • Code: SETTIMMIO18
€ 2.281,15
Levertijden 30 werkdagen
Top materiaal Fenix
Materiaal van de basis Staal

Barrel eettafel gemaakt in Italië in fenix en gelakt staal, kostbaar.

Eettafel gemaakt in Italië met blad in fenix (dikte 40 mm) Londense grijze afwerking en onderstel in zwart gelakt staal . Simpele vormen en elegante lijnen geven leven aan dit meubelstuk met een eigentijdse stijl met een sterke veelzijdige persoonlijkheid die het in staat stelt zich aan te passen aan elke eetkamer of moderne keuken waarin het een prachtige harmonie creëert met de omringende elementen. Wat het uniek maakt, is het tonvormige blad dat een gevoel van innovatie geeft, samen met het specifieke onderstel dat wordt gevormd door een interessante vervlechting van lijnen die de tafel driedimensionaliteit geven. Het hpl-blad daarentegen geeft een uitstekende stevigheid dankzij het gebruik van innovatieve harsen die het mogelijk maken om een resistent, aangenaam aanvoelend en extreem ondoorzichtig oppervlak te bieden, waardoor het eindresultaat wordt geoptimaliseerd en de functionele kant ervan wordt gemaximaliseerd.

Beschikbare maten :
  • L 200 x D 100 x H 75 cm (10 zitplaatsen);
  • L 250 x D 100 x H 75 cm (12 zitplaatsen).
NB : het tafelblad en onderstel zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende afwerkingen. Er kunnen afwijkingen van enkele cm in de afmetingen voorkomen.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief