Made in Italy

Barrel eettafel met gefineerd blad Made in Italy - Settimmio

  • Made in Italy
  • Code: SETTIMMIO19
€ 2.679,85
Levertijden 30 werkdagen
Top materiaal Gefineerd hout
Materiaal van de basis Staal

Barrel eettafel in gefineerd hout en staal Made in Italy, hoge kwaliteit.

Eettafel gemaakt in Italië met tonvormig blad in gefineerd hout (dikte 40 mm) en onderstel in zwart gelakt staal . Ideaal om uw ruimtes te verrijken met stijl en persoonlijkheid , dit meubel brengt zijn elegante ziel met zich mee, onderstreept door de eenvoudige en minimale lijnen die perfect passen bij de voorgestelde afwerkingen, die de vorm van de tafel verfijnen en een idee bieden van exclusief en verfijnd inrichting. Wat zijn esthetiek verrijkt door het uniek te maken, is de specifieke vorm van de basis die gebruik maakt van eenvoudige geometrische vormen die met elkaar verweven zijn om leven te geven aan een resultaat met een sterke eigentijdse persoonlijkheid die in staat is om elke eetkamer of keuken met een moderne smaak te completeren, wat een prachtige elegantie verleend door de houtnerf die het hele tafelblad bedekt.

Beschikbare topafwerkingen:
  • Canaletto walnootfineer;
  • geknoopt eikenfineer.
Beschikbare maten:
  • L 200 x D 100 x H 75 cm (10 zitplaatsen);
  • L 250 x D 100 x H 75 cm (12 zitplaatsen).
NB : het tafelblad en onderstel zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende afwerkingen. Er kunnen afwijkingen van enkele cm in de afmetingen voorkomen.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief