Made in Italy

Bed gestoffeerd bed met container opheffen van 160x190 / 200cm Mia

  • Made in Italy
  • Code: MIA 2
€ 1.751,92 € 2.189,90 -20%
Materiaal teknonabuk
Levertijden 15 werkdagen

Gestoffeerd tweepersoonsbed met hefcontainer 160x190 / 200cm Mia

Een zacht aspect kenmerkt dit elegante bed, gekenmerkt door de verfijnde "quilting" op het hoofdeinde. Met een uitgesproken eigentijds karakter is Mia geschikt voor elk type slaapruimte.
Hedendaagse vormen geïnterpreteerd met persoonlijkheid, realisme en passie. De waarde van design ligt in het vermogen om actuele trends tot uitdrukking te brengen door nieuwe stijliconen te definiëren.
Niet verwijderbaar.
Voeten in donker eiken kunststof H 8 cm, uitsteeksel vanaf de grond 7 cm.

Het design tweepersoonsbed Mia is verkrijgbaar in de uitvoering voor een onderstel van 160x190 cm of voor een onderstel van 160x200 cm :
- 160x190cm ; totale afmetingen L183x P 213 x H 119 cm
- 160x200cm ; totale afmetingen L183 x P 223 x H 119 cm

Er zijn ook twee verschillende openingsmechanismen:
- standaard openingsmechanisme: nethefsysteem waarmee u kunt profiteren van een handige ruimtebesparende container. De gebruikte mechanismen zijn gepatenteerd en gemaakt in Italië.
- Komodo openingsmechanisme: met een eenvoudig gebaar wordt de bedbodem op de ideale maat gepositioneerd zodat u het bed kunt opmaken zonder uzelf te hoeven laten zakken en om voldoende toegang tot de hele container te bieden. Komodo is een gepatenteerd mechanisme gemaakt in Italië.

Bekleding in TeknoNabuk 40% PU - 50% PL - 10% CO, waterafstotend.
Hoe de TeknoNabuk te wassen : vlekken veroorzaakt door vloeistoffen (koffie, melk, thee, wijn, bier, alcohol etc.) kunnen eenvoudig worden verwijderd met een vochtige doek. Meer resistente vlekken zoals snoep, chocolade. ijs enz. ze kunnen worden verwijderd door milde zeep rechtstreeks op de vlek aan te brengen en te wrijven met een vochtige doek. Gebruik na het verwijderen van de vlek een vochtige doek om de zeep te verwijderen en droog tenslotte het oppervlak af.

NB : netwerk inbegrepen . Het is mogelijk om het type bekleding en de voeten van het bed aan te passen: schrijf voor informatie naar clienti@viadurini.it.

Dit bed maakt deel uit van een collectie gestoffeerde tweepersoonsbedden waarvan het ontwerp is geïnspireerd op de Boheemse sfeer van Via Brera, de kunstenaarswijk van Milaan. De producten van deze lijn roepen haar charme, cultuur, architectuur, geschiedenis en kunst op, met verwijzingen naar een elegante Parijse stijl. Ontwerp en onderzoek versmelten, waardoor artikelen kunnen worden gemaakt die prachtige sferen nabootsen. Vrijheid en fantasie: de bedden in deze collectie kunnen worden aangepast door te kiezen uit verschillende soorten stoffering, kleuren en details.

PRODUCENT
Dit artikel is gemaakt door een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van meubelaccessoires met een achtergrond van ervaring die de wereld van meubels en accessoires op een transversale manier doorkruist, van productie tot marketing.
Design stoelen, vaste en uitschuifbare eettafels, gestoffeerde bedden met containers, fauteuils, meubelaccessoires ... het aanbod van dit bedrijf reikt in elke meubelcategorie en biedt designproducten met een sterke esthetische impact, zonder daarbij functionaliteit en gebruiksgemak uit het oog te verliezen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief