Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Bed gestoffeerd bed met container opheffen van 160x190 / 200cm Mia

  • Code: MIA 2
€ 2.209,74
inclusief BTW
Made in Italy
- +
Materiaal
teknonabuk
Levertijden
* 15 werkdagen levertijd kan variëren als het product niet op voorraad
Viadurini Night Design
Bed gestoffeerd bed met container opheffen van 160x190 / 200cm Mia
Een zachte aspect onderscheidt elegante bed gekenmerkt door verfijnde "watteren" op het hoofdeinde. Beslist eigentijds karakter, Mia heeft als doel voor elk slaapgedeelte.
De hedendaagse vormen geïnterpreteerd met persoonlijkheid, realisme en passie. De waarde van design ligt in het vermogen om de huidige trends het definiëren van nieuwe stijliconen uit te drukken.
Niet worden verwijderd.
Voet donker eiken Plastic H 8 cm, 7 cm vanaf de vloer richel.

Het tweepersoonsbed Mijn ontwerp is beschikbaar in het netwerk versie van 160x190 of 160x200 cm netto:
- 160x190 cm; buitenafmetingen L183x P 213 x H 119 cm
- 160x200 cm; buitenafmetingen L183 x 223 D x H 119 cm

Er zijn ook twee verschillende opening mechanismen:
- mechanische standaard opening: liftsysteem netwerk die u toelaat om een comfortabele container genieten bespaart ruimte. De mechanismen die worden gebruikt zijn gepatenteerd en geproduceerd in Italië.
- Mechanische opening met een Komodo: simpel gebaar het netwerk is gepositioneerd om te passen perfect, zodat u het bed op te maken zonder te bukken en bieden een brede toegang tot de hele container. Komodo is een gepatenteerd mechanisme en vervaardigd in Italië.

PU coating TeknoNabuk 40% - 50% PL - 10% CO, waterafstotend.
Hoe kunt u uw TeknoNabuk wassen: vlekken veroorzaakt door vloeistoffen (. Koffie, melk, thee, wijn, bier Alcohol, etc.) kunnen gemakkelijk worden verwijderd met een vochtige doek. Beter bestand tegen vlekken zoals snoep, chocolade. ijs etc. Zij kunnen worden verwijderd door het toepassen van milde zeep direct op de vlek en wrijven met een vochtige doek. Na verwijdering van de vlek met een vochtige doek om de zeep te verwijderen, vervolgens afdrogen.

OPMERKING: U kunt het type coating en de voeten van het bed aan te passen: Voor informatie schrijven naar clienti@viadurini.it.

Dit bed maakt deel uit van een verzameling van gestoffeerde dubbele bedden waarvan het ontwerp is geïnspireerd door de atmosfeer van de Boheemse Via Brera, de omgeving van Milaan kunstenaars. De producten van deze lijn zal de charme, cultuur, architectuur, geschiedenis en kunst op te roepen, met verwijzingen naar een elegent Parijse stijl. Projecteren en onderzoek samenkomen, waardoor de realisatie van artikelen die mooie sferen te creëren. Vrijheid en verbeelding: de bedden in deze collectie kunnen aanpassen door te kiezen tussen verschillende soorten coating, kleur en detail.

FABRIKANT
Dit artikel is gemaakt door een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van meubels die een achtergrond van de ervaring die door de wereld van meubilair en complement draait in een kruis, van productie tot marketing heeft.
designstoelen, eettafels vaste en uitschuifbare, gestoffeerde bedden met container, fauteuils, woonaccessoires ... het aanbod van dit bedrijf varieert in elke categorie van meubilair, het aanbieden van design producten en een sterke visuele impact heeft, geen verwaarlozen van functionaliteit en bruikbaarheid van het gebruik.

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten