Made in Italy

Design-tweepersoonsbed met met leer bekleed hoofdeinde Menardo

  • Made in Italy
  • Code: MENARDO
€ 4.020,37 € 5.025,47 -20%
Maatregelen L 170x P 104 x H 210cm
Levertijden 30/35 werkdagen
Design-tweepersoonsbed met met leer bekleed hoofdeinde Menardo
Tweepersoonsbed met structuur in walnoot en gestoffeerd hoofdeinde van leer. Dit bed is geschikt voor een netwerk van 160x200 cm ( netwerk niet inbegrepen ). Selecteer de afwerking en de gewenste kleur in het vervolgkeuzemenu.
Menardo is ook verkrijgbaar met een gewatteerd hoofdeinde in eco-leer of op maat gemaakte maten. Vraag een offerte aan: clienti@viadurini.it .

EIGENSCHAPPEN:
- Structuurkleur: natuurlijke walnoot of natuurlijke grijze walnoot
- Afwerking: olie

Hout dat is behandeld met producten op basis van natuurlijke lijnolie , in plaats van traditionele vernissen, maximaliseert het graan en de eigenschappen van het gekozen hout. De oliën, in contact met de houtvezel, kristalliseren door de poriën van de houtvezel in te nemen en tegelijkertijd een barrière te creëren voor de absorptie van vloeistoffen (dwz vuil) en de mechanische sterkte van de houtvezel te vergroten. Het is ook waterafstotend en bestand tegen weersinvloeden en UV-stralen. Een absoluut natuurlijk alternatief.

Gezellige nachten
In deze oplossing biedt het meest harmonieuze bed een gewatteerd hoofdeinde, verfraaid met naden die verticale lijnen volgen. Essentieel en elegant, het is gemaakt van massief walnotenhout dat is afgewerkt met olie en dat in de meest verfijnde inrichtingscontexten kan worden geplaatst.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief