Made in Italy

Beeld met bloemen die met de hand in gouden en zilveren Herman-blad worden verfraaid

  • Made in Italy
  • Code: HERMAN
€ 593,59 € 659,55 -10%
Maatregelen 150 cm x 61 cm
Levertijden 7/10 werkdagen na bestelling geplaatst
Beeld met bloemen die met de hand in gouden en zilveren Herman-blad worden verfraaid
Herman is een elegant bloemenwandbeeld, met grote afmetingen en een modern en origineel ontwerp.
Herman is gemaakt door ambachtslieden en bestaat uit een koffie gelakt canvas structuur verrijkt met vier gevormde reliëfbloemen, met de hand versierd met goud en zilver blad op een materiaal met hars details.
Eigenaardigheden van dit schilderij worden vertegenwoordigd door het ontwerp van de decoratie-elementen, in feite zijn deze prachtige vier bloemen gemaakt van kronkelige en zachte lijnen, die in een subtiel contrast komen met het elegant rechthoekige rechthoekige canvas eronder. Het handwerk van alle details transformeert dit product tot een echt kunstwerk dat bestaat uit zowel klassieke als romantische elementen.
Herman is geschikt voor zowel witte als gekleurde wanden in lichte tinten, die de vormen en kleuren van deze fantastische foto verbeteren.
Raamwerk met een uniek ontwerp, geschikt om met smaak en elegantie elk gedeelte van uw woning, van de slaapkamer, naar de woon- en entreezone in te richten, maar ook geschikt voor kantoor- of contractbenodigdheden, en transformeert ze in unieke en onnavolgbare omgevingen.
Handgemaakt door bekwame ambachtslieden, Herman vertegenwoordigt de grote kunst en design van Made in Italy. Bovendien zijn alle gebruikte materialen niet-toxisch en ecologisch duurzaam.
Herman kan harmoniseren met elk type meubel, van klassiek tot modern, van etnisch tot minimalistisch, met de kwaliteit van 100% made in Italy.
Breng een vleugje originaliteit in de omgevingen die u het meest wilt!

Afwerking :
- Gelakt koffiekader met vier gevormde reliëfelementen, met de hand versierd met goud en zilver blad op materiaal met harsdetails.

Prestige en originaliteit: de nieuwe collectie Viadurini Decor biedt een breed scala aan vormen en afwerkingen om te voldoen aan elke gewenste stijl. De elegantie van design voldoet aan de verfijning van de materialen. De kleuren en de technieken komen samen om een ​​nieuw concept van driedimensionaliteit leven te geven.
De Viadurini Decor producten zijn volledig met de hand gemaakt in Italië met geschoolde arbeidskrachten, met behulp van hoogwaardige materialen, milieuvriendelijke - eco-vriendelijke, niet-giftig uitvoeringen en kleuren op waterbasis.
De spiegels zijn uitgerust met een anti-ongevalsysteem en de wandbevestiging is instelbaar.
Dit zijn slechts een paar voorzorgsmaatregelen die Viadurini Decor opdraagt ​​voor zijn creaties, om altijd een product van hoge kwaliteit te garanderen dat in Italië is gemaakt .
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro