Binnen- en buitenwoonkamer met 2 fauteuils, 1 bank en 1 salontafel - Sortir

  • Code: SORTIR
€ 2.900,03 € 3.625,04 -20%
Materiaal aluminium, polyester, schuim
Levertijden 10/15 werkdagen

Tuinsalon met bank, 2 fauteuils en aluminium salontafel

Zitbank voor binnen en buiten gemaakt van mat witte aluminium structuur, afneembare kussens bedekt met lichtgrijs 310g polyester , interne schuimvulling (zithoogte 9 cm) en rugleuningbekleding van donkergrijze geweven polypropyleenvezel .
Inclusief 2 fauteuils gemaakt met een mat witte aluminium structuur, afneembare kussens bedekt met lichtgrijs 310g polyester , interne schuimvulling (zithoogte 9 cm) en rugleuningbekleding van donkergrijze geweven polypropyleenvezel .
De salontafel met mat witte aluminium structuur wordt ook meegeleverd.

Deze lounge met salontafel voor in de tuin is een voorbeeld van verfijnd design en comfort . De combinatie van de fauteuils en de bank met hun vlechtwerk op een aluminium structuur geeft een elegante en eigentijdse uitstraling, perfect om een vleugje klasse toe te voegen aan elke buitenruimte.

De lichtgrijze kussens bieden gezellig comfort en een aangenaam contrast met de donkere structuur, waardoor ze uitnodigen tot ontspanning en gesprek. De bijpassende salontafel is ideaal voor het hosten van avondcocktails of een ontbijt in de buitenlucht en dient als centraal punt voor entertainment en ontspanning.

Deze set is niet zomaar een meubelset, maar een echte luxebestemming in je tuin , die belooft elk moment buiten te transformeren in een ontsnapping uit het dagelijks leven , vol stijl en maximaal comfort .

Dimensies:
  • bank: lengte: 186cm x diepte: 70cm x hoogte: 74cm
  • zitbank: lengte: 180 cm x diepte: 48 cm x hoogte 43 cm
  • fauteuil: lengte: 66 cm x diepte: 75 cm x hoogte 74 cm
  • zitting fauteuil: lengte: 60 cm x diepte: 48 cm x hoogte 43 cm
  • salontafel: lengte: 110 cm x diepte: 39 cm x hoogte 38 cm
  • afstand tussen tafelpoten cm. 90/41
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief