Made in Italy

Binnenvaas in Muranoglas met rood detail Made in Italy - Copernicus

  • Made in Italy
  • Code: COPERNICO1
€ 3.421,32 € 4.276,66 -20%
Materiaal glas
Levertijden 6/8 weken
Lengte (cm) 35
Diepte (cm) 35
Hoogte (cm) 87,5

Binnenvaas in transparant Murano-glas met rood detail gemaakt in Italië.

Decoratieve vaas gemaakt van transparant Murano geblazen glas met rood centraal detail verkregen via een 100% Made in Italy-proces . Het prachtige elegante ontwerp dat dit complement kenmerkt, vertegenwoordigt zijn echte kracht, waardoor het elke stilistische situatie kan verrijken en personaliseren, mede dankzij het gebruik van Murano-glas, een hoogwaardig en hoogwaardig materiaal . Het bijzondere vakmanschap dat het bovenste deel van de vaas bedekt en het levendige en kleurrijke detail in het midden onderstrepen de verfijnde en moderne persoonlijkheid en geven leven aan een idee van exclusief en stijlvol meubilair. Een ideale stijl voor de meest uiteenlopende omgevingen, van woninginrichting tot die van hotels, restaurants, contractruimtes, spa's, maar ook als decor voor evenementen en bruiloften.

Deze collectie luxe meubelaccessoires geeft een vleugje moderne elegantie aan elk contract, maar ook aan de huiselijke ruimte, zonder ooit een exclusieve sfeer met een sterke visuele impact op te geven.
Viadurini werkt samen met dit belangrijke ambachtelijke bedrijf, opgericht in 1991 in Treviso, op 20 km van Venetië om een sterke karakterisering te bieden van plaatsen en omgevingen om te schuilen en tegelijkertijd de persoonlijkheid te versterken en zo ruimtes te creëren die gewijd zijn aan iemands ontspanning om terug te keren naar dromen . Het contact herstellen met de creatieve authenticiteit van het object geboren uit de typisch Italiaanse gedachte en cultuur, een unie van accessoires om ruimtes in te richten met een precieze identiteit, uniek in zijn soort, niet modern, niet klassiek maar in staat om met elke stijl te communiceren. Vanuit de stad Treviso komt de hele wereld in aanraking met de kunst van mooie dingen, architectonische proporties, het gebruik van verschillende materialen en inspiratie uit verre culturen herwerkt door de passie voor Italiaans vakmanschap . Zo ontstond een lijn van interieurinrichting met unieke en authentieke kenmerken die het mogelijk maken om exclusieve projecten en gecultiveerde luxe te creëren, uitdrukking van een continue en nauwkeurige zoektocht naar verfijnd decoratief design .
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief