Made in Italy

Gele vaas indoor / outdoor design gedrapeerd Pina, made in Italy

  • Made in Italy
  • Code: PINA GIALLO
€ 50,78 € 63,48 -20%
Materiaal PMMA
Maatregelen L 45 x H 29 x P 45 cm
Kleur geel
Levertijden 7 dagen na bevestiging van de bestelling * levertijden kan toenemen in het geval het product is niet beschikbaar in voorraad
Gele vaas indoor / outdoor design gedrapeerd Pina, made in Italy
Elke vaas gedrapeerd Pina is een uniek stuk, een werk van moderne kunst. Een plaat in zuivere polymeer 100% PMMA plexiglas wordt gedrapeerd met de hand tot een unieke, eenmalige vat creëren. Het schip kan worden gebruikt als een elegante plantenbak of als ijs emmers op de juiste temperatuur voor uw flessen houden meer preziose.Le fysieke specificaties van het plexiglas (shock, stressbestendig, duurzaam, warmte-isolerend) maken het vat geschikt voor zowel thuis als outdoor.La helderheid en schittering blijven constant en ongewijzigd in de tijd. De plexiglas PMMA uit nieuwe polymeer wordt gebruikt door niet-toxisch, hypoallergeen, geurloos en antibacteriële. Recyclebaar 100%. In overeenstemming met de UNI EN 71-3: 200. Bedacht, ontworpen en gemaakt in Italië, met Italiaanse materialen.

Dit product wordt gemaakt door een bedrijf sterk gericht op de evolutie van design trends en het gemak van plexiglas. Met de ervaring die is opgedaan in jaren van activiteit, zijn de ideeën van creatieve Italiaanse ontwerpers omgetoverd tot voorwerpen klaar voor de inrichting van elke kamer persoonlijkheid: meubelen, meubels, woonaccessoires en verlichting, essentiële items in de binnenlandse landschap.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief