8 Ideeën voor het Kiezen van de Perfecte Tafel voor U!

Tafel de hoofdrolspeler van Home Design - 8 fantastische ideeën met een Made in Italy-smaak

De tafel onderscheidt zich als de echte en unieke hoofdpersoon tussen de meubels elementen van uw huis. Een tabel dat betekent niet alleen een functioneel object meubels, maar ook een kunstwerk een uitdrukking van de persoonlijkheid van de persoon die het gekocht heeft.

Achter elke tafel is er een onderzoek naar de meest innovatieve materialen te gebruiken en op de elegante en unieke afwerkingen naar het veroveren van het hart van die kijkt naar hen. Steeds meer wordt ook aandacht besteed aan het milieu door het gebruik van ecologische producten en transformatie processen met geavanceerde technologieën die hebben een bijzondere aandacht voor het groene aspect van de productie.

Hieronder tonen wij u enkele voorstellen van onze website, laat u verrassen door de verscheidenheid van materialen en de bijzonderheid van de vormen van deze tabellen voor het exterieur en het interieur!

1 - Uitschuifbare tafel tot 300 cm in glas en staal Made in Italy - Grotta:

Het eerste voorstel dat we u presenteren is een Grotta uitschuifbare eettafel; gekenmerkt door een perfecte combinatie van esthetiek en bruikbaarheid, wat een sterke impact garandeert in elke context. Handgemaakt in Italië met hoogwaardige materialen en 100% gemaakt in Italië. Gekenmerkt door een gehard glazen blad en een zwart of wit gelakte stalen voet.

2 - Uitschuifbare ronde tafel tot 170 cm in gelamineerd gemaakt in Italië - dollars:

Op de tweede plaats stellen we een ronde uitschuifbare tafel voor Dollars wordt gekenmerkt door een licht en smaakvol ontwerp dat het een beslist origineel meubelstuk maakt. Handgemaakt in Italië met hoogwaardige materialen en 100% gemaakt in Italië.

8 Idee per Scegliere il Tavolo Perfetto per Voi!

3 - Viadurini Living - Ronde tafel van keramiek en onderstel van gerookt glas - Random:

Het derde voorstel is een ronde tafel. Bij de inrichting van de eetkamer en keuken worden steeds vaker ronde tafels gebruikt. Dit komt omdat hun vorm, gekenmerkt door het ontbreken van randen, een grotere capaciteit biedt en het gesprek tussen de gasten bevordert.  De Random ronde eettafel is gelabeld met een elegant en veelzijdig ontwerp, perfect voor het decoreren van elke stijl van omgeving. Handgemaakt in Italië met materialen van uitstekende kwaliteit.
Samengesteld uit een keramische top in combinatie met glas (dikte 12/8 mm glas + 5 mm keramiek) en basis van gerookt glas.

8 Idee per Scegliere il Tavolo Perfetto per Voi!

4 - Viadurini Living - White uitschuifbare tafel met natuurlijke stevige structuur Rico:

Voor degenen die van eenvoud houden zonder aan design in te boeten, is ons voorstel de Rico uitschuifbare eettafel. De esthetiek van Rico is gebaseerd op het contrast tussen het koele wit van de vloer en de natuurlijke gebeitst hout houten frame. Het is ideaal voor diegenen die houden van vrienden en familie te vermaken voor lunch of diner. Rico kan worden uitgerekt in stap 3: 240, 300 of wel 360 cm lang.

8 Idee per Scegliere il Tavolo Perfetto per Voi!

5 - Moderne tafel in Venetiaans Briccola-hout en glas:

Een advies voor degenen die houden van unieke karakter is het Venetië van de tabel. Het is een eerbetoon aan deze prachtige italiaanse stad, omdat het hout van de Venetiaanse briccole is vastgelegd in de glas in de creaties van het tafelblad. Opvallend is de harmonie tussen het glas symbool van de lagoon water en de briccola hout stelt de natuur met haar cycli.

6 - Design uitschuifbare tafel met Iside glazen blad:

Als in plaats daarvan wilt u een design tafel die gebruik maakt van verschillende materialen voor de productie onder hen roestvrij staal voor het verkrijgen van een bestendige structuur en hout voor de benen die perfect harmonieert met de gehard glazen blad. Verkrijgbaar in verschillende maten, de Iside tabel heeft ook de uitbreiding van het vergroten van de oppervlakte.

7 - Moderne designtafel van gehard glas gemaakt in Italië, Clark:

Voor degenen die houden van een moderne stijl en wilt verschaffen in hun eetkamer, niet alleen met een tafel, maar met een sculptuur, wij bieden de Clark tabel van de Viadurini Living Collection gerealiseerd met de gehard glas top en polyurethaan basis door een italiaans bedrijf gespecialiseerd in meubels accessoires voor ons van Viadurini.


 

8 - Moderne bijzettafel in eikenhout gemaakt in Italië Zerba:

Tot slot voor degenen die graag de klassieke stijl met een originele touch presenteren we de Zerba tabel, één van de meest gekocht door onze klanten. Een uitbreidbare tafel, haar extensions zijn opgenomen in, geheel geproduceerd in Italië met metalen poten en eiken vergulde top. De vorm van de benen en de neiging dat de producent gaf aan de poten biedt de toeschouwer een idee van stabiliteit, dat verdwijnt in de omgeving.

8 Idee per Scegliere il Tavolo Perfetto per Voi!

Klik hier om meer voorstellen te bekijken over Viadurini's made in Italy tafels.

Noemi Repossini
Press Office Viadurini
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief