De Magie van Wastafels in Natuursteen!

Creatieve en unieke ideeën voor wastafels in de badkamer.

Dit artikel is gedacht voor u dat u op zoek bent naar ideeën te leveren uw badkamer in een innovatieve en creatieve manier!
Vandaag leiden we u in feite naar de ontdekking van wastafels van natuursteen die veel meer vertegenwoordigen dan een mooi functioneel meubelobject.
De materialen die worden gebruikt bij de productie van huismeubilair zijn belangrijk, elk heeft zijn eigen kenmerken die het perfect maken om een ​​wastafel te worden in plaats van een plank of een handdoekenrek.

Grondstof:

In dit geval is de gebruikte grondstof een natuursteen.
Waarom is het een heel belangrijk materiaal? In Kristaltherapie, voor degenen die het niet weten, de studie van de eigenschappen van kristallen om harmonie te creëren en welzijn te creëren door het gebruik van stenen in contact met het lichaam. Zij was van mening dat elke steen of kristal heeft eigenschappen die helpen om te geven wellness aan de persoon.
Dus waarom zou u niet proberen een natuurstenen gootsteen te kopen die harmonie en balans in uw huis zal brengen? Maar niet alleen, het zal uw badkamer origineel en uniek maken, dankzij het vakmanschap zijn deze wastafels stuk voor stuk unieke stukken die kunnen worden aangepast aan uw behoeften!

The Jasper:

Om u wat ideeën en suggesties te geven, vindt u op onze site wastafels gemaakt met jaspis, een steen die behoort tot de kwartsfamilie, gekenmerkt door de rode kleur. Zijn eigenschappen zijn om een ​​hulp te bieden bij het opnieuw verbinden met de aarde en haar wortels en daarnaast om energie en vitaliteit te geven. Een perfecte wastafel voor wie van de rode kleur houdt en de inrichting van de badkamer een warme toets wil geven.
 

De Lapis:

Voor degenen die liever een intensere en diepere kleur hebben, kan de wastafel met lapis worden gekozen, een zeer oude steen,  blauw gekleurd dankzij de aanwezigheid van zwavel.
Sinds de oudheid geloofden mensen dat het de mogelijkheid had om expressieve vaardigheden te verbeteren en creativiteit te stimuleren. Laat je verleiden door een intens blauw als de nacht en laat je creativiteit de vrije loop!



The Agate en The Amethyst:
Tenslotte presenteren wij u de wastafels in agaat en amethist. De eerste is aanwezig in vele varianten en kleuren, heel klassiek als wit, donkerbruin of beige. De tweede daarentegen wordt gekenmerkt door een onmiskenbare paarse tint.
Beide zijn zeer oude stenen met het eigendom om het milieu te beschermen waar ze zich bevinden.


   



Als je nieuwsgierig bent te ontdekken op onze website de unieke en kostbare collectie van steen wastafels en laat u veroverd door de schoonheid en de kleuren die deze relese unieke stukken die uw badkamer een sfeer van het oude smaak zal geven.

Klik hier om de hele collectie te ontdekken!
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief