Design Handdoekverwarmer voor een Elegante en Verfijnde Badkamer

De radiator en het design komen samen om je huis uniek te maken!

Bent u van plan uw badkamer te renoveren en deze warmer en gezelliger te maken? De designradiator is de perfecte oplossing om de badkamer te verwarmen en er een aangename en elegante omgeving van te maken .

Een designradiator is in staat om de omgeving te transformeren door ruimte te geven aan ieders creativiteit. De designradiator wordt steeds geavanceerder, verfijnder en vooral innovatief. De radiator kan variëren in vorm, materiaal, kleur en stijl ... De door de ontwerpers voorgestelde oplossingen zijn eindeloos.

De factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij de keuze van de radiator zijn verschillend; Allereerst wordt de keuze gemaakt in lijn met de stijl van de woning .Klassiek, modern of vintage heeft altijd zijn charme. Verder moet je rekening houden met de grootte van de kamer, de kleur en de beschikbare ruimte om een ​​designradiator te plaatsen.

De radiatoren of handdoekverwarmers zijn inrichtingsaccessoires die warmte uitstralen en worden gebruikt om de kamers van het huis warm en comfortabel te maken tijdens de herfst / winterperiode. Wat zijn de meest voorkomende materialen voor radiatoren? Meestal is de radiator gemaakt van gietijzer, een materiaal dat de warmte gelijkmatig kan verdelen. In de loop van de tijd zijn er nieuwe oplossingen geïntroduceerd. Laten we eens kijken naar de belangrijkste kenmerken van de materialen die zijn gekozen voor de designradiatoren.

Gietijzer:zuinig en robuust, dit materiaal is een perfecte warmtegeleider en werd voor het eerst gebruikt voor de constructie van de radiator.

Staal: elegant, gemakkelijk schoon te maken en bijzonder resistent. Met een stalen radiator verwarm je zelfs de grootste kamers, want hij is perfect voor het bedekken van grote oppervlakken.

Aluminium: zeker de lichtste en meest verfijnde optie, het echte voordeel van een aluminium radiator is de snelheid waarmee de radiator verwarmt of afkoelt, ideaal als je haast hebt om de kamer op te warmen zodra je thuiskomt na een lange dag werk.

In onze e-commerce vallen de producten op door innovatie, technologie en esthetiek

Viadurini koos voor een bedrijf van internationaal belang dat met zijn fabrieken en met zijn assortiment gerichte en betrouwbare antwoorden kan bieden aan verschillende klanten. Een rchitects en ontwerpers zetten hun ervaring om goed gebruik te handdoek warmers en verwarmde handdoek rails te creëren met  uitstekende prestaties, functioneel en trendy.

De materialen zijn zorgvuldig geselecteerd, de partners zijn gekwalificeerd om een ​​gecontroleerde en gecertificeerde productiecyclus te volgen. Hier is een galerij met de meest gevraagde producten van onze klanten over de hele wereld.
Ontdek alle 
designradiatoren in onze online shop!
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief