Creëer uw Droom Buiten met Trona: Made in Italy Bedrijfsleider in de Sector

Trona is de leider van de tuin: veel ontwerpideeën gemaakt in Italië

Voor een droom buiten heb je unieke en exclusieve accessoires voor buiteninrichting nodig. Binnenruimtes hebben veel aandacht nodig om gastvrij en gastvrij te zijn. De perfecte buitenlucht is gemaakt van accessoires en details die het balkon, terras of tuin tot ideale ruimtes maken waar u aangename lente- en zomermomenten kunt doorbrengen in totale ontspanning. Tuin, terras en privé-spa of openbare plaatsen staan synoniem voor lichaamsverzorging en welzijn. Daarom zijn meubelaccessoires voor buitenruimtes van groot belang.

Dromen kost niets. Nou, het is beter om groot te dromen. Een grote passie is die van nautisch, vaak het toneel van de meest ongebreidelde luxe. Of het nu een zeilboot, motorjacht of een geweldig jacht is, nautisch is een van de sectoren die meer dan anderen blijven excelleren en gemaakt in Italië, nog steeds internationaal wordt gewaardeerd.

Het decoreren van uw eigen boot of jacht is geen gemakkelijke uitdaging omdat elke decoratie en elke omgeving hetzelfde concept moet volgen om een harmonieuze elegantie te creëren. Dus veel aandacht voor binnen- en buitenruimtes voor een unieke en originele designboot. Het interieur is onmisbaar om u thuis te voelen, in een comfortabele en persoonlijke setting.

De indeling van de boot vereist een juiste organisatie van de omgevingen: u moet proberen elke ruimte te benutten. De buiteninrichting van de boot is even belangrijk. Het moet tegelijkertijd glamoureus en functioneel zijn. Een bedrijf dat verfijning en klasse uitstraalt, is Trona.

Trona werd geboren in 2006 met het eerste project op de markt: een zwevende fauteuil bedekt met materialen gebruikt in de nautische sector, gepatenteerd voor industriële uitvinding. Deze fauteuil is het enige product ter wereld dat u uit het water weet te plaatsen en dankzij zijn veelzijdigheid verandert het ook in een zonnebank. Tegenwoordig is Trona een bedrijf dat veel decoratie creëert voor buiten, elegante boten en jachten. Het wordt wereldwijd gewaardeerd om zijn comfort en design.

De Cloud-collectie is de ideale luxe meubellijn voor binnen en buiten. Deze lijn heeft een breed scala aan kussens, banken en fauteuils met een fascinerend ontwerp, perfect voor luxe boten, maar ook voor het inrichten van de tuin, het terras of elegante privé- en openbare zwembaden. De collectie Diamods presenteert een fauteuil, bank, poef en salontafel met een futuristische en moderne lijn.
Terwijl de Softrona-collectie in plaats daarvan een innovatieve luxe meubellijn is met banken, fauteuils, tafels en poefs, ideaal voor het opzetten van unieke woonkamers voor high fashion binnen en buiten.

Zeer interessant ook de lijn ontworpen voor SPA wellness. Ontspannende ligstoelen voor de spa en zwembaden worden gekenmerkt door zachte en bochtige lijnen voor totale ontspanning. Perfect voor zowel binnen- als buitengebruik.

Laat het unieke ontwerp van de made in Italy-inrichting uw aandacht trekken om uw buiten- en binnenomgevingen te versieren.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief