Designstoelen voor Exclusieve Omgevingen en Kantoren - Inrichten met Luxe

'Ik ben een man met een eenvoudige smaak. Ik ben altijd tevreden met het beste. "
(Oscar Wilde)

Wie beter dan Oscar Wilde verwoordt het concept dat "het beste" synoniem is aan eenvoud. Wanneer u uw eigen huis of kantooromgeving wilt inrichten, bent u altijd op zoek naar iets unieks en speciaals, en dat klopt, want de meubelen weerspiegelen uw persoonlijkheid, essentie en karakter.

Daarom zijn de stoelen van Luxy ideaal voor huis- en kantoorinrichting. In onze winkel vind je meer dan 200 modellen designlampen voor een glamoureus kantoor uit de Luxy collectie!
Hun eenvoudige en essentiële lijnen trekken de aandacht omdat ze fascinerend en exclusief zijn, maar tegelijkertijd leiden tot design en functionele producten die perfect zijn voor dagelijks gebruik.
Het Venetiaanse bedrijf richt zich op de kwaliteit van fabricage en materialen, met de grootste zorg gekozen. Let ook goed op de afwerking van elke stoel die zorgvuldig wordt gecontroleerd voor verzending.

Luxy-producten zijn het resultaat van beheersing op maat en een nauwgezet productieproces, gecombineerd met een zorgvuldige selectie van grondstoffen.
De stoelen zijn onmisbare inrichtingsaccessoires voor binnen- en buiteninrichting. De ontwerpers van Luxy hebben met veel plezier bochtige designstoelen gemaakt die geschikt zijn voor elke omgeving.

Stoelen met lichte tinten of neutrale kleuren, in innovatieve of traditionele materialen, met trendy of klassieke morfologieën, met ergonomische of lineaire frames, zullen perfect zijn voor glamoureuze meubels.
Luxy's Office stelt een van zijn best verkochte modellen voor.

Nulite wordt voorgesteld als een solide "lichte Venus", taai en elegant, perfect voor kantoren en thuis.

Het frame, verkrijgbaar in twee rugleuninghoogtes, hoog en medium, laat veel verchroomde aluminium componenten vloeien en wordt ondersteund door 4-5-weg bases, of in de sledeversie. Drie hoezen: één comfortabel met grote vulling, de tweede in mesh en de derde - het kroonjuweel van het assortiment - met platte vulling met naadloze groeven dankzij thermovorming.

Een breed scala aan producten voor de contractsector maakt de collectie compleet. In onze winkel vind je oneindig veel oplossingen voor design lampen voor op kantoor.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief