De Elegantie van de Viadurini Retrò-Lijn voor Glamoureuze en Exclusieve Verlichting

Interieurontwerp wordt bepaald door licht en schaduw, en voldoende verlichting is van enorm belang.
(Albert Hadley)

Dit zei de bekende Amerikaanse interieurontwerper Hadley. Ja, want het kiezen van voldoende verlichting voor onze binnenruimtes is essentieel om de omgeving te benadrukken en elke ruimte te versterken.

Adequate verlichting draagt ​​ertoe bij dat de sfeer warm en uitnodigend is. Dit is de reden waarom het voor het rangschikken van het meubilair noodzakelijk is om de ruimtes goed te bestuderen en te begrijpen welk type lampen u moet plaatsen. Zachte verlichting, direct of indirect, heeft invloed op wat u wilt benadrukken.

En wanneer design verweven is met de trend en met de hoge kwaliteit van de producten, dan is het bedrijf dat in het spel komt Viadurini.
Het bedrijf valt op door zijn passie voor schoonheid.

Het door Viadurini gekozen bedrijf is gespecialiseerd in de productie van kroonluchters, opgericht in 1982 als een familiebedrijf gespecialiseerd in het maken van verlichtingsaccessoires, heeft zich ontwikkeld tot een leider op de Italiaanse markt. Dit betekende echter niet dat je je wortels en je essentie verliest; een vakmanschap met oog voor detail en volledig met de hand vervaardigd.

Eenvoud uitgedrukt door een adembenemende lijn kroonluchters voor iedereen die van verfijnd houdt en goede smaak heeft.
Hier is de collectie van 2017 waarvoor wij van het Viadurini-team met trots over de hele wereld verkopen. En het is precies de Retrò-lijn die internationaal de aandacht trekt; het bedrijf kreeg veel waardering tijdens zijn deelname van 19 tot 22 september aan de Hàbitat Feria in Valencia, waardoor het vakmanschap volledig Made in Italy wordt versterkt.

Hier is een galerij met enkele van de toonaangevende producten van de Retro-lijn, die u rechtstreeks via onze e-commerce kunt kopen! Er zijn meer dan 150 combinaties en modellen van de lijn die geschikt zijn voor elke omgeving. Om alle klassieke of moderne pendel-, vloer- of wandlampen te ontdekken, bezoek onze sectie gewijd aan designlampen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief