Hoe u een Schilderij of Meubel Kiest om uw Huis in te Richten

Inrichtingsoplossingen voor elke stijl 

“Een huis is geen kwestie van bakstenen, maar van liefde. Zelfs een kelder kan geweldig zijn ”, schrijft een Franse dichter.
 
Toegegeven, het huis is de uitdrukking van onszelf en ons gezin. We hebben daarom alle juiste tools nodig om het in de spiegel van onze essentie te veranderen. Hoe je dat doet? Een manier is om absolute aandacht te besteden aan details. Een niet over het hoofd gezien detail kan het schilderij zijn.
Het schilderij is kunst. Cultuur. Lijnen, kleuren en chromatische accenten brengen een boodschap, een verhaal maar ook emoties over.

Dus als je eenmaal hebt nagedacht over het milieu, de kleuren, het onderwerp, kun je echt plezier beleven aan de uitgebreide keuze aan meubelaccessoires.
 
 

Als je van beeldhouwkunst houdt en je bent een dynamisch persoon, je hebt een internationaal bedrijf en je moet de dienstregelingen in meerdere continenten controleren, er zijn veel voorstellen 
Je kunt kiezen tussen een met de hand gedecoreerde wereldbol gemaakt in Italië, maar ook een klok met tijden van verschillende landen.

 
Bijvoorbeeld het decor "Minuti Seconds" van Viadurini met de dienstregeling in ons huis, New York, Moskou, Londen. Composiet keramiek, met de hand gedecoreerd met bladzilver, koffiemalen op een stevige structuur, glanzende afwerking.
 


Als je van reizen houdt en een romantische en dromerige ziel hebt, kun je kiezen uit de modellen horloges met bloemdessin gecombineerd met originele hangers.Een 


voorbeeld zou het Petunia- schilderij kunnen zijnby Viadurini decor met met de hand gedecoreerde dubbele L-structuur, met harsdetails op het materiaal en centraal element in reliëf en glanzende afwerking. Gecombineerd met de foto is de romantische Appendirosa kleerhanger perfect in een zwart gelakte structuur met drie verchroomde rozen in reliëf, vijf zwarte knoppen en glanzende afwerking.
Zeer geschikt kunnen canvasafdrukken zijn, misschien van elke bezochte stad ... of volgende bestemmingen, van Artempo.

 


Als je een modieuze, design- en trendy ziel bent, heb je een mooie wandspiegel nodig waarbij de elegantie van het ontwerp en de verfijning van de materialen samenkomen. 
Voorbeeld Diamante spiegel met gevormde koffie gelakte structuur, versierd met glitter, met horizontale of verticale plaatsing en glanzende afwerking door Viadurini decor.

 
Bent u een liefhebber van groen en natuur dan kunt u kiezen tussen spiegels met structuren in de vorm van vlinders of bloemenlandschappen.
Een voorbeeld is het Melitea- model van Viadurinidecor met een intens bruin gevormde structuur en verchroomde knoppen. Of u kunt kiezen uit de vele bloemenlandschappen van Artempo, waar u een aangepaste canvasafdruk kunt maken van elk landschap of onderwerp, in het formaat dat u wilt. 
 




Als je een belangrijk huis hebt of een vergaderruimte moet inrichten, heb je een sculptuur nodig - een effectief meubelstuk. 


Het elegante model Circles of Molecole van Viadurini met een met de hand gedecoreerde geperforeerde structuur en bladeren in reliëf wordt aanbevolen. 


Als je een kunstliefhebber bent en je huis heeft een klassieke stijl met houten meubels en donkere tinten, dan zou het perfect zijn om de kamer in te richten met een belangrijk en bijzonder fresco aan de muur of de reproductie, in het formaat dat je wilt, van een van de bekende werken van de grote meesters uit het verleden.

Voor degenen die het schilderij of fresco van hun favoriete kunstenaar willen bewonderen zonder grenzen aan tijd en ruimte ... ze zullen zeker het unieke en originele karakter van de Tifernate Artisan Workshop waarderen.
Een bedrijf dat werkt voor de belangrijkste musea ter wereld en Italië, waaronder de Vaticaanse musea.
Geclassificeerd als 'Italiaanse uitmuntendheid' vanwege zijn precisie en bekwaamheid in de reproductie van 'elk schilderij met wetenschappelijke methodologie, door het gebruik van materialen en recepten die voor het origineel zijn gebruikt, of het nu uit de Romeinse tijd is of uit de jaren 1900, met de mogelijkheid om de exacte esthetische kwaliteit en garanderen een identieke duurzaamheid in de tijd. "
 

Als je van kunst houdt maar een modern huis hebt met lichte tinten en strakke lijnen, heb je kleur nodig. Zo kun je een schilderij van moderne kunst of een bepaalde klok invoegen die bijvoorbeeld is geïnspireerd op de surrealistische kunst van Salvador Dalì.

Dus als je altijd al een heel romantische Monet, Degas-dansers, Klimt's Kiss of een Van Gogh-werk hebt willen stelen ... en het in zijn exacte kleuren wilt zien, op een kleine foto die geschikt is om je nis te verfraaien, op ware grootte. , of een enorme uitvergroting die rechtstreeks op de muren van uw huis of uw bedrijf is aangebracht, nu kunt u het doen.

Een juweeltje zijn ook modellen van spiegels en wandklokken, geïnspireerd op het surrealisme van Salvador Dalì, waar het contrast tussen zachte en harde vormen een reden voor reflectie is. Zachte klokken of persistentie van herinnering, het is van dit schilderij dat de modellen van Antartidee zijn geïnspireerd. U kunt kopen bij Viadurini - een e-commercebedrijf - en de oplossing vinden die u verkiest met verzending over de hele wereld.
 
Hier hoeft u alleen maar te kiezen wat u het leukst vindt en uiteindelijk de omgeving van uw appartement compleet te maken. Nog een laatste tip van de experts ?! Vergeet niet je fantasie te gebruiken ...
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief