Viadurini Design Glasradiatoren - Artikel

Het ontwerpproject

De glasradiatoren van de Viadurini-collectie, verkrijgbaar in elektrische en hydraulische versies, onderscheiden zich door hun strakke, minimalistische ontwerp, sterke visuele impact, zeer hoge weerstand tegen corrosieve stoffen met de kleurafwerkingen die zijn ingesteld met een bakproces van 650 graden om hun weerstand te garanderen en chromatische onveranderlijkheid met het verstrijken van de tijd.
Ze zijn geschikt voor elke stijl en vallen op in zowel klassieke als moderne omgevingen en worden een echt meubelstuk. In vergelijking met traditionele verwarmingslichamen hebben ze een beperkte totale afmeting en bereiken ze een maximum van 6 cm vanaf de muur.
Beschikbaar in zwart, wit, blauw, rood en in de zeer gevraagde spiegel versie. Ze bestaan ​​volledig uit glas en aluminium en hebben een zeer hoge weerstand tegen corrosieve stoffen. Alle chromatische afwerkingen worden gefixeerd met een bakproces van 650 graden, wat hun weerstand en chromatische onveranderlijkheid met het verstrijken van de tijd garandeert

Maximale flexibiliteit!

Binnenhuisarchitecten / architecten komen aan hun trekken! Alle modellen kunnen zowel horizontaal als verticaal worden gemonteerd voor maximale aanpassing aan de behoeften van elke individuele omgeving. Ze zijn verkrijgbaar in zowel hydraulische als elektrische versies en onderscheiden zich door hun eenvoudige installatie en gebruik.
 

Hydraulische versie

De laatste onderzoeken en technische ontdekkingen hebben het mogelijk gemaakt een hoogwaardig hydraulisch systeem te creëren, met een veel lager waterverbruik dan traditionele systemen, perfect aanpasbaar aan warmtepompsystemen of hernieuwbare energiebronnen.

Elektrische versie

Uitgerust met de nieuwste generatie touchscreenbediening, zorgt het in combinatie met de afstandsbediening voor optimale prestaties. Met de klokthermostaat is het mogelijk om niet alleen het in- en uitschakelen te programmeren, maar ook de temperatuur die het beste past bij de wensen van de eindgebruiker.
Door de drie vooraf ingestelde temperatuurmodi voorkom je onnodig energieverspilling.

Accessoires

Mooi ook de accessoires waarmee je de radiatoren compleet kunt maken met handdoekbeugels en hangers die ze handig en perfect maken in kamers bij de badkamer of keuken.

Klik hier om het door Viadurini geselecteerde designverwarmingsglas te ontdekken.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief