Kersttafel - Set met Thematafelkleden, Borden en Glazen - Advies

De voorbereidingen voor de feestdagen en kerst beginnen vanaf de tafel: gecoördineerde tafelkleden, borden en glazen

Als de vakantie komt, is het altijd het beste om voorbereid te zijn en alles te hebben wat je nodig hebt om ten volle van deze vreugdevolle dagen te genieten.

Zoals bij elke vakantie is de echte hoofdrolspeler van het huis de tafel en daarom willen we u ideeën en producten aanbieden die de sfeer uniek en karakteristiek kunnen maken.

Of u nu iets klassiek, elegant en modern wilt, in dit artikel vindt u zeker de ideale oplossingen voor uw behoeften.

De keuze van het kersttafelkleed

Het tafelkleed kleedt de tafel en is zonder twijfel het fundamentele element om tijdens een lunch de basis van de kerstsfeer te creëren. Wit of gekleurd, geborduurd of met prints (zolang je het niet overdrijft) het tafelkleed moet schoon en goed gestreken zijn, de juiste afmetingen hebben (val daarom minimaal 30 cm per zijde, vermijd het "deken te kort" effect ) en respecteer de vorm van de tafel (hij zal daarom rechthoekig zijn als de tafel rechthoekig is, rond als hij rond is enz ...). Voor de stof zal de keuze zijn tussen katoen en linnen, die het populairst en meest prestigieus en elegant zijn.
Het tafelkleed is ook de basis van de kleurkeuze die onze tafel zal kenmerken.We zouden daarom een sfeer van vreugde hebben die de voorkeur geeft aan groene en rode tinten, als we in plaats daarvan een vleugje klasse willen geven, kunnen we kiezen voor de combinatie van twee kleuren: wit en rood, wit en zwart, wit en goud maar ook zilver en blauw of goud en blauw, die laatste geven de tafel licht en elegantie, een perfecte sfeer ook voor het kerstdiner of aan het einde van het jaar.

De juiste set kerstgerechten

Het meest voorkomende kerstservies is meestal gemaakt van wit porselein en verrijkt met delicate versieringen aan de randen. Kleine dennenbomen, sterren en sneeuwvlokken wisselen elkaar af op het witte oppervlak van de schalen, samen met kerststerren en dunne takjes hulst. Ga je gang met rode en groene tartanpatronen of met witte stippen op een rode achtergrond, om alle gerechten te versieren met traditionele kerstmotieven. Wat betreft de kleuren van uw kerstservies: energiek rood, heldergroen, traditioneel wit en goud mogen niet ontbreken om de meest waardevolle details te benadrukken. Patronen van kleuren en vormen volgen elkaar op op diepe borden en borden, ook op die voor desserts en dienbladen, om bijna als echte centerpieces op het tafelkleed te worden geplaatst.

Kerstglazen - maak indruk met kleuren

Gemakkelijk te combineren en niet bindend. Kerstglazen zijn de ideale aanvulling op een jonge en informele tafel, gekleurd of monochroom.
Niet te missen rood, groen en goud, altijd al de typische kleuren van de kersttafel, veelzijdig en makkelijk te combineren met tafelkleden, bordensets en centerpieces.

Wij wensen u fijne feestdagen en een fijn en gelukkig jaar.

Je kunt alle kerst- en vakantieproducten die we te koop hebben bekijken door hier te klikken!
Email Newsletter
Nieuwsbrief