Luxe en Unieke Emoties met de Nieuwe Viadurini Carrara Marmercollectie.

De tijdloze elegantie van marmer om het huis te verfraaien met unieke inrichtingsaccessoires.

Wij bij Viadurini zijn voortdurend op zoek naar kleine ambachtelijke meesterwerken om aan te bieden in onze nieuwe collecties om onze klanten over de hele wereld te blijven verrassen.
Vandaag heeft ons onderzoek ons ​​naar Carrara geleid, een stad waar sinds 1800 een samenwerking tussen ons en een familie van ontwerpers en ambachtslieden is ontstaan ​​die verband houdt met de verwerking van marmer.


Uit deze exclusieve samenwerking ontstaat de nieuwe Carrara-marmeren Viadurini- collectie, in die we gebruiksvoorwerpen aanbieden gemaakt van de mooiste en kostbaarste siersteen die de natuur ooit heeft gemaakt.Elk object is een klein meesterwerk en natuurlijk een uniek stuk.

Laat u verrassen en verrassen door een collectie die marmer bedenkt met een volledig vrouwelijke gevoeligheid door unieke stukken te creëren voor uw keuken en badkamer . Bianco Statuario, Paonazzo, Portoro zwart, Bardiglio grijs , zijn gesneden als edelstenen en worden zo producten die zijn ontworpen om het alledaagse te veredelen.
 
    

Elegant centerpieces, kandelaars om een magische sfeer te creëren in uw huis, maar ook snijplanken, deegrollers en koken gebruiksvoorwerpen, samen met borden en kommenom uw tafel een elegante en luxe toets te geven die niet onopgemerkt zal blijven in de ogen van uw gasten.
    

Maar maak je geen zorgen, de collectie stopt niet bij alledaagse voorwerpen voor de keuken, in feite kun je vinden marmeren voorwerpen gewijd aan de badkamer, zoals tandenborstel houders, weefsel houders en zeepbakjes.
  
En objecten voor de woonkamer en het kantoor zoals presse-papiers, vazen ​​en asbakken.

    

 
Ontdek de hele collectie op onze website en laat je veroveren door Made in Italy luxe.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief