Op Onze Site Zoeken naar Producten die aan uw Behoeften Voldoen - Navigatiegids

Welkom bij Viadurini, de nummer 1 e-commerce in de verkoop van handgemaakte designmeubelen gemaakt in Italië en internationaal.

Deze korte gids laat u zien hoe u snel op de site kunt navigeren, waarbij u optimaal kunt profiteren van de drie van de belangrijkste kenmerken om de site Viadurini uniek te maken:

  1. Merkproducten van Made in Italy.
  2. Op maat gemaakte producten.
  3. Jongleer de categorieën.

1 ° Hoe herken je de uitgesloten producten Made in Italy van de internationale producten?

Viadurini staat synoniem voor Made in Italy, omdat ons belangrijkste doel is om de cultuur en buitengewone schoonheid van Italiaans vakmanschap naar de rest van de wereld te brengen.
Om dit te doen zijn we in contact gekomen met de beste producenten en winkels die ons gebied te bieden heeft. Van de zorg voor de materialen, tot het vakmanschap, tot de vindingrijkheid en creativiteit van de ambachtslieden, wij bieden u een catalogus vol met authentieke unieke stukken, die elk op hun eigen manier de geschiedenis en schoonheid van Italië vertellen, bekend over de hele wereld.

Om deze producten te herkennen, hebben we een zeer eenvoudige en intuïtieve methode voor u bedacht dat springt meteen in het oog: op de afbeelding van het product zie je een kleine rechthoekige strook met de woorden “Made in Italy” en rechts de vlag met de kleuren van Italië.
Alle producten met deze afbeelding zijn Italiaans gecertificeerd.

Voorbeeld:

2e op maat gemaakte producten - Hoe personalisatie aanvragen voor bepaalde producten?

Surfen op de site vind je het gedeelte van producten die kunnen worden aangepast op verschillende manieren of zelfs op maat gebouwd om aan te passen de beste uw behoeften.
Producten zoals bedden, radiatoren en tafels hebben deze formulering vooral in de productfiche:

AANVRAAG AANPASSING: Dit product kan ook op maat gemaakt worden. Voor informatie: info@viadurini.nl of vul het onderstaande formulier in Informatie aanvragen.

Niets is eenvoudiger, voer uw gegevens en uw verzoeken in het daarvoor bestemde veld in dat naar voren komt door op de knop te drukken en zo snel mogelijk zal een van onze managers contact met u opnemen om u alle informatie te verstrekken die u nodig heeft.

Voorbeeld:

3 ° Specifieke categorieën om de klant zo goed mogelijk te helpen bij het vinden van het gewenste product

Wij bij Viadurini hebben voor u een functioneel netwerk van categorieën gecreëerd waarmee iedereen het gewenste product direct kan vinden.
Dit is mogelijk dankzij een cascadeselectie die vertrekt vanuit een algemene container die gaandeweg steeds specifieker wordt, om aan het einde van uw zoekopdracht een container met producten te voorzien met de specifieke kenmerken waarnaar u op zoek bent.

Stel dat u op zoek bent naar een uitschuifbare houten tafel.

zoals weergegeven in de afbeelding, kunt u ernaar zoeken met behulp van de juiste categorieën bovenaan of links op het scherm in de zwarte legenda.

Een andere methode die we aanbevelen, is om de zoekbalk te gebruiken, in tegenstelling tot de categorieën, vindt de zoekbalk alle producten waarvan de titel de door u gebruikte trefwoorden bevat.

Voorbeeld:

Bij deze methode kunt u ook gebruik maken van de praktische zoekfilters die wij u ter beschikking hebben gesteld:

  • Categorie,
  • Prijsklasse,
  • Merk.

En als dit alles nog niet genoeg is, kunt u altijd rechtstreeks contact opnemen met een van onze meiden via het juiste telefoonnummer dat u linksboven in het scherm vindt, om direct informatie over het product te vragen en u te laten begeleiden bij de keuze die het beste aansluit bij uw wensen. behoeften.

Hiermee eindigt de gids en we hopen je snel te zien op onze site.

Bedankt van al het personeel van Viadurini - International Design.

Klik hier om terug te keren naar het Viadurini Home!

Email Newsletter
Nieuwsbrief