Salone del Mobile 17-22/04/2018

Vandaag begint het belangrijkste evenement in de designwereld, wat de 57e editie van Salone del Mobile in Milaan betekent.

Ben je klaar om een ​​ervaring op te doen dat je het beste nieuws op de meubelvelden voor dit 2018 zult ontdekken? Het personeel van Viadurini is klaar!

Dit jaar zijn we weer aanwezig in dit internationale appointment om voor u te werken.

Ons doel zal zijn om het beste nieuws van de exposanten te ontdekken met speciale aandacht voor innovatie, vakmanschap en duurzaamheid. Onze belangrijkste missie is om vakmensen te vinden en unieke en originele producten te maken met producten die in Italië zijn gemaakt om mee te nemen in onze Viadurini-collection.

Om u een merk te noemen dat aanwezig zal zijn waarmee we samenwerken en om u nieuwsgierig te maken. Er zullen zijn: Bonaldo, Fast Outdoor, Coro, Vondom, Calligaris, Fiam Italia, Veblén ... en vele andere!

Als u niet in de gelegenheid bent om de designwereld in Rho Fiera Milano te bezoeken, volg ons dan op onze blog en op de sociale website houden we u op de hoogte van de exclusieve voorstellen die we zullen vinden in het grote aantal stands aanwezig op de kermesse om te beginnen met het nieuws gepresenteerd door onze eerder genoemde partner.

Een van de belangrijkste punten van de Salone del Mobile is het delen, in een wereld die beschikbaar is voor iedereen met een klik. Het doel van de expositie is om nieuwe trends te introduceren die het Italiaanse ontwerp helpen om beroemd te blijven en een leidende rol in de wereld hebben .

Waar wacht je op? Volg ons en woon bij ons deze reis in de hoofdstad van design bij uitstek!
Email Newsletter
Nieuwsbrief