Salontafel of Eettafel? Vandaag Kunt u Beide in één Oplossing Hebben!

Binnen enkele seconden verandert de salontafel in een eettafel.
Een goocheltruc? Nee, alleen een ontwerpoplossing die bedoeld is om uw huisruimtes te exploiteren.

Salontafel of eettafel?  Vandaag kunt u beide in één oplossing hebben!      Salontafel of eettafel?  Vandaag kunt u beide in één oplossing hebben!

Viadurini presenteert een nieuwe collectie van multifunctionele producten ontworpen om beter de ruimten van uw huis te beheren. Als we nadenken over de inrichting van onze woonruimtes, is het belangrijk om de beschikbare ruimtes te waarderen om de meest geschikte meubelaccessoires te kiezen om een harmonieuze omgeving te creëren.

Tegenwoordig worden zelfs de kleinste ruimtes niet bestraft. De salontafels die we presenteren zijn perfect om design en functionaliteit te combineren. Dankzij de in hoogte verstelbare millimeters, de dubbele vlakken en de gepatenteerde mechanismen in een paar seconden kunnen deze tafels worden veranderd in eettafels. Met het gasmechanisme kunt u de hoogte van de salontafel gemakkelijk aanpassen, waardoor het een perfecte eettafel is om diners met vrienden te organiseren.

Deze producten zijn gemaakt door bekwame Italiaanse vakmensen met een grote passie voor design. De gebruikte materialen zijn van de hoogste kwaliteit. Deze transformatietafels zijn met name gemaakt met een metalen structuur en een houten blad.

Een tijdloze en perfecte combinatie van materialen om elke omgeving in te richten, van modern tot klassiek.

Klik hier om onze catalogus te zien!     

Salontafel of eettafel?  Vandaag kunt u beide in één oplossing hebben!
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief