Waarom Linnen als Stof Kiezen in uw Huistextiel?

Kies linnen voor uw persoonlijke welzijn

Linnen, van nature hypoallergeen en antibacterieel, respecteert de huid zonder te irriteren. Hygiënisch dankzij het absorptievermogen en de snelle verdamping. Krachtige thermoregulator geeft onvergetelijke sensaties. Bij contact komen er gezonde negatieve ionen vrij, in tegenstelling tot synthetische vezels. Dankzij de structuur houdt het geen vuil vast tijdens het wassen.

De nobele eigenschappen van linnen

Antistatisch, houdt geen stof vast. Een van de meest resistente vezels in de natuur. Het veroudert niet. Het laat geen pluisjes los. Het neemt geen slechte geuren op. Bij elke wasbeurt wordt het zachter, waardoor de structuur en helderheid ongewijzigd blijven.
Kies vlas om een ​​ecologisch leven te ondersteunen.

In vergelijking met andere vezels verbruikt de vlasplant minder voedingsstoffen uit de bodem, waardoor deze nog ecologisch duurzamer wordt. Vanaf de oogst wordt de hele plant 100% gebruikt voor tal van toepassingen. Het is ook volledig recyclebaar en biologisch afbreekbaar.

Lino staat synoniem voor schoonheid

Linnen is elegant en verleidelijk. Uniek en onmiskenbaar. Altijd een symbool van prestige en adel. Het betovert degenen die een goede smaak hebben en weten op te vallen. Het uiterlijk is altijd nieuw en helder. De plooien geven een spel van licht en schaduw. Ze zijn de manifestatie van het sterke en natuurlijke karakter van "levende" stof.

De geschiedenis van vlas

De naam is van Griekse oorsprong "leeuw" (draad). Er zijn aanwijzingen dat het al in 8000 voor Christus door de mens werd gebruikt, terwijl de oude Egyptenaren, Babyloniërs, Feniciërs en andere oude volkeren het gebruikten als rituele symbolen van prestige en macht. In Europa had het zijn maximale verspreiding in de middeleeuwen. De introductie van katoen heeft zijn charme en adel nooit tot op de dag van vandaag doen dalen, waardoor zijn banner van natuurlijke vezels van superieure kwaliteit hoog blijft!

Ontdek onze linnenproducten in het gedeelte van de Viadurini Textiel-website. Klik hier om onze fantastische producten te zien, zoals kussenslopen - hoezen, tafelkleden, vaatdoeken, schorten, dekens en nog veel meer.
Email Newsletter
Nieuwsbrief