Transformator Tafels: Het Ruimtebesparende en Designproduct voor een Nieuw Huisconcept

Een nieuw concept van ruimte en huis met transformerende salontafels

Woon je in een appartement dat zo klein is dat je geen grote en ruime eettafel kunt betalen? Of heb je een tafel die je dagelijks gebruikt, maar is deze te klein om al je vrienden te ontvangen voor het avondeten?

In beide gevallen is het hebben van een traditionele eettafel, lang en ruim, misschien niet de beste keuze in de inrichting van uw huis. Omdat je het voor dagelijks gebruik waarschijnlijk niet nodig hebt; of gebruik het keukenschiereiland, of je hebt gewoon een kleine tafel nodig die voldoet aan de behoeften van een of twee personen.

Je hebt echter problemen als je vrienden of familieleden wilt uitnodigen voor het diner, en je wordt geconfronteerd met de situatie dat er niet veel ruimte beschikbaar is en je tafeltje onvoldoende is om een ​​bepaald aantal mensen te huisvesten. Hoe lost u dit probleem op?

Van de verschillende beschikbare opties en oplossingen wil Viadurini Living u adviseren om de transformator tafels te gebruiken.

De belangrijkste voordelen van deze oplossing:
  • u kunt een kleine en lichte tafel kopen voor dagelijks gebruik en u kunt de transformatortafel gebruiken wanneer u extra stoelen in de eetkamer nodig heeft,
  • je kunt de keuken met schiereiland gebruiken om te lunchen als je geen gasten hebt, terwijl je de tafel omdraait als je vrienden aankomen,
  • je hebt een salontafel en een eettafel in één meubel staan,
  • je hebt een multifunctionele tafel, licht en snel te verplaatsen.

Transformatietafels en uitschuifbare consoles voor het ontwerp van ruimtes gemaakt in Italië

Met de transformatortafel verandert het concept thuisomgeving radicaal. In moderne omgevingen zijn comfort, functionaliteit en stijl de woorden om altijd in gedachten te houden bij het ontwerpen van een meubel.

Daarom stellen we het nieuwe en onmisbare concept van design en ruimtebesparing voor: de transformerende salontafels die eettafels worden. Ze zijn ontworpen om in elke situatie te worden gebruikt en vooral met extreem gemak; Deze tafels kunnen alleen met een lichte druk van de hand worden opgetild en kunnen op elke hoogte worden vergrendeld,  waardoor ze ook aperitieftafels worden en niet alleen de klassieke eettafels.
Als je niet meer weet hoe onze producten werken of als je wilt zien hoe gemakkelijk en snel het gebruik ervan is, kun je ons YouTube-kanaal of de artikelen over onze Viadurini E-Commerce bezoeken, waar je alle demonstratievideo's en onze duurtests kunt vinden.

Als alternatief bieden we uitschuifbare consoles: kleine bureaus die comfortabel bij de ingang van het huis kunnen worden geplaatst en, indien nodig, eettafels worden die plaats bieden aan maximaal 20 personen. Onze consoles zijn uitgerust met extreem lichte uitbreidingen, eenvoudig te monteren, zelfs op zichzelf en snel.

Klik op een van de volgende 2 categorieënkunt u veel producten zien die bij u passen:
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief