Hoe u Spiegel voor uw Huis Kiest Tussen Modern en Barok Ontwerp

De spiegel en zijn 2 functies: licht en ruimte

Het kiezen van de juiste spiegel voor uw thuisomgeving is erg belangrijk. Een spiegel is een meubelstuk met een decoratief-decoratieve functie van enorm belang en waarde met een dubbele functie:
  • Functie 1 - Verbeter de kwaliteit van het licht.
  • Functie 2 - Indien correct gepositioneerd de perceptie van ruimte beïnvloedt, verbreedt de ruimtes door een optisch effect.
Viadurini Design deskundige in het inrichten en aanbevelen van elke vorm van verbetering om het volledige potentieel van het huis te benutten, stelt voor om de helderheid van de kamer te vergroten door de spiegel voor het raam te plaatsen of in ieder geval de belangrijkste bron van natuurlijk licht.
Ten tweede, om de ruimtelijke perceptie ervan positief te beïnvloeden, moet de spiegel op de langste muur van de kamer worden geplaatst, waardoor een optisch effect ontstaat van het verwijden van de ruimte.

Welke spiegel moet ik kopen?

Uit onze ervaring zijn er 2 stijlcategorieën voor de aankoop van de spiegel die het beste bij elke omgeving passen, waardoor elke plek uniek en onnavolgbaar is.
  • Ontwerp spiegels
  • Spiegels in barokstijl
Ideaal voor alle omgevingen en beschouwd als prestigieus en verfijnd meubilair dat zeker niet onopgemerkt zal blijven in de ogen van familieleden en vrienden.
Design en stijl Barokke spiegels
Met het barokke Viadurini Design onthult al de pracht en pracht van de afgelopen eeuwen die opnieuw zijn geïnterpreteerd en gemaakt van een uiterst modern. U zult de verfijning en levendige stijl van de zeventiende eeuw opnieuw beleven.

De barok is nog nooit zo actueel en zo heerlijk sprankelend geweest. Deze stijl verfraait het interieur met warme kleuren, trendy stoffen en weelderige barokke details, prachtig marmer en natuursteen.

De charme en het magnetisme van vroeger, maar ook de strengheid, precisie en harmonie. Het vleugje Italiaanse stijl dat de decoratie van uw huis uniek maakt.

Klik hier om onze design- en barokspiegels en meer te ontdekken.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief