Made in Italy

Boekenkast wit modern design muur Don, made in Italy

  • Made in Italy
  • Code: GIO BIANCO
€ 749,80 € 937,25 -20%
Materiaal PMMA
Maatregelen L 100 x H 100 x P 30 cm
Kleur wit
Levertijden 7 dagen na bevestiging van de bestelling * levertijden kan toenemen in het geval het product is niet beschikbaar in voorraad
Boekenkast wit modern design muur Don, made in Italy
Een interpretatie van een klassiek ontwerp van de jaren '60 van Gio Colombo: een bibliotheek muur, plexiglas 100% witte melk verigine polymeer, bestaande opvallende geometrische elementen rond en bochtige, die een echte esthetisch ontwerpelement wordt. De fysisch-technische eigenschappen van plexiglas (slagvast, vormvast, duurzaam, isolerend) maken het product geschikt voor binnen en buiten. De helderheid en de helderheid blijven constant en ongewijzigd in de tijd. De plexiglas PMMA uit nieuwe polymeer wordt gebruikt door niet-toxisch, hypoallergeen, geurloos en antibacteriële. Recyclebaar 100%. Voldoet aan EN 71-3: 200.Pensato, ontworpen en gemaakt in Italië, met Italiaanse materialen.

Dit product wordt gemaakt door een bedrijf sterk gericht op de evolutie van design trends en het gemak van plexiglas. Met de ervaring die is opgedaan in jaren van activiteit, zijn de ideeën van creatieve Italiaanse ontwerpers omgetoverd tot voorwerpen klaar voor de inrichting van elke kamer persoonlijkheid: meubelen, meubels, woonaccessoires en verlichting, essentiële items in de binnenlandse landschap.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief