Made in Italy

In Boekenkasten gerookte Sfera3 W180 x H180 x D30 cm, made in Italy

  • Made in Italy
  • Code: SFERA 3 FUME
€ 2237,51 € 2796,89 -20%
Materiaal PMMA
Maatregelen L 180 x H 180 x P 30 cm
Kleur fume transparante
Levertijden 7 dagen na bevestiging van de bestelling * levertijden kan toenemen in het geval het product is niet beschikbaar in voorraad
In Boekenkasten gerookte Sfera3 W180 x H180 x D30 cm, made in Italy
Private Library minimale lijnen en het effect van het vacuüm suspensie voor boeken die te verstrekken: de boeken, in feite, het aanpassen van de woonomgeving. De bibliotheek SFERA3 transparante gerookt begon als een zelfdragend bibliotheek, maar kan het muuranker. De fysisch-technische eigenschappen van plexiglas (slagvast, vormvast, duurzaam, isolerend) maken het product geschikt voor binnen en buiten. De helderheid en de helderheid blijven constant en ongewijzigd in de tijd. De plexiglas PMMA uit nieuwe polymeer wordt gebruikt door niet-toxisch, hypoallergeen, geurloos en antibacteriële. Recyclebaar 100%. In overeenstemming met de UNI EN 71-3: 200. Bedacht, ontworpen en gemaakt in Italië, met Italiaanse materialen.

Dit product wordt gemaakt door een bedrijf sterk gericht op de evolutie van design trends en het gemak van plexiglas. Met de ervaring die is opgedaan in jaren van activiteit, zijn de ideeën van creatieve Italiaanse ontwerpers omgetoverd tot voorwerpen klaar voor de inrichting van elke kamer persoonlijkheid: meubelen, meubels, woonaccessoires en verlichting, essentiële items in de binnenlandse landschap.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro