Bossini - Italiaans Design Douches en Accessoires

Het beste van made in Italy voor de douchekoppen en douchezuilen in uw badkamer. Accessoires met verschillende vormen en opties gemaakt van hoogwaardige materialen.
43 Producten
Pagina 1 van 2

Het beste Italiaanse ontwerp voor douchekoppen en douchekolommen is gesigneerd Bossini.

Bossini is opgericht in 1960 en laat meteen zien dat het een leider kan worden op de markt voor douches en accessoires. In de loop der jaren won het bedrijf zelfs een belangrijke rol in de internationale showcase waar Italiaans design altijd als de top wordt beschouwd.

Kwaliteit, ontwerp, onderzoek en innovatie zijn de fundamentele principes waarop al het ontwerp en de productie van Bossini is gebaseerd.
Dankzij vijftig jaar ervaring is de firma Bossini er met al haar kwaliteitsproducten in geslaagd om de douche meer schoonheid en meer functionaliteit te geven.
In feite moet de douche zorgen voor ontspanning en extreem welzijn. Dit is de reden waarom Bossini heeft geïnvesteerd in het continue functionele en esthetische onderzoek van zijn producten, waardoor de hoogste kwaliteit in afwerking en materialen wordt gegarandeerd.

In onze online catalogus bieden wij u de  door Bossini gesigneerde douchekolommen en douchekoppen in modern design aan. Kies voor uw badkamer de echte kwaliteit van Made in Italy en de elegantie van een product met aandacht voor detail.
En als u een merkproduct van Bossini wilt kopen, maar u kunt het niet op onze site vinden, neem dan contact op met onze medewerkers. Wij helpen u graag verder en maken voor u een offerte op maat. U kunt ons vinden op het telefoonnummer en op het e-mailadres op de website of in de daarvoor bestemde chat onderaan de pagina.

 
Email Newsletter
Nieuwsbrief