Made in Italy

Buiten hangende lamp in aluminium handgeschilderde bloemen decor - Genua

  • Made in Italy
  • Code: A40256.DEC.FAR
€ 300,52
Materiaal aluminium
Levertijden 20 werkdagen
IP-beschermingsgraad 43
Socket en power type 1x maximaal 60W E27
diameter (cm) 30

Hangende buitenlamp in aluminium met handgeschilderde bloemen, klassieke stijl gemaakt in Italië door Ferroluce.

Deze hanglamp voor de tuin is volledig gemaakt van aluminium met een handgeschilderde bloemendecoratie voor een klassieke en harmonieuze stijl tussen vorm en kleuren.
Het ontwerp is geïnspireerd op de buitenkant van sobere adellijke paleizen die in het verleden hebben bijgedragen aan het karakteriseren van de stad Genua.
Het is daarom een uniek en origineel stuk , omdat elke creatie van elkaar zal verschillen en het vakmanschap van de Italiaanse traditie combineert met de kwaliteit van de materialen.
De aandacht voor de kleinste details en de zoektocht naar steeds nieuwe technieken maken de lamp onnavolgbaar en waardevol.

De exclusief Italiaanse productie is een bron van trots en waarde, in staat om het complement een unieke persoonlijkheid te geven om te voldoen aan de verzoeken van de meest veeleisende klanten.

Let op: de lamp wordt niet meegeleverd. De decoraties kunnen worden aangepast, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door het daarvoor bestemde formulier in te vullen.

Omdat dit handgemaakte items zijn, kunnen de echte kleuren afwijken van de kleuren op de foto's.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief