Made in Italy

Buitenbank van staal en touw in verschillende maten met kussens Made in Italy - Helga

  • Made in Italy
  • Code: HELGA2
€ 2.434,28 € 3.042,85 -20%
Materiaal Polypropyleen staal en touw
Levertijden 5/6 werkweken

Tuinbank van staal en touw in verschillende maten met Made in Italy kussens.

Buitenbank in gegalvaniseerd staal met zit- en rugkussens in polypropyleen en touwarmleuningen volledig Made in Italy . Door de verzinking is de afwerking van het materiaal beter bestand tegen corrosieve weersinvloeden, terwijl het touw zowel bestand is tegen chloor en zonlicht als tegen schimmel. De kussens zijn gemaakt van UV- en waterbestendig materiaal dat lang zijn kleur behoudt.

Het elegante en functionele ontwerp is de essentie van dit meubelstuk. De sobere lijnen en materialen van de nieuwste generatie vormen een perfect resultaat voor elke inrichtingsstijl en passen zich aan elke context aan. Het touwelement van de armleuning voegt een extra vleugje originaliteit toe aan het meubelstuk.

Structuurafwerkingen beschikbaar :
  • Structuur: antiek grijs, snaren: zwart, kussens: antraciet
  • Structuur: modder, Snaren: modder, Kussens: ecru
Beschikbare maten:
  • B 163 x D 83 x H 78 cm;
  • B 240 x D 83 x H 78 cm.

Onderhoud : Voor een frequente reiniging van de structuur, raden we aan om de twee à drie maanden te wassen met delicate wasmiddelen en vervolgens te beschermen met producten op oliebasis als de bank in een kustgebied wordt geplaatst.
Het touw kan eenvoudig gewassen worden op 30° in de wasmachine.
Om vlekken op de stof van de kussens te verwijderen, raden we aan om in plaats daarvan water, wasmiddel of bleekmiddel te gebruiken, afhankelijk van het type vlek.

NB : De zitbank, het touw en de kussens zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren.
Neem contact met ons op voor meer informatie of om een offerte aan te vragen via het daarvoor bestemde formulier "Informatie aanvragen" .
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief