Buitenfauteuil in Abaca met kussens inbegrepen - Lagertha

  • Code: LAGERTHA2
€ 1.076,70 € 1.345,88 -20%
Materiaal Abaca
Levertijden 1 werkweek
zitten apparatuur Waterafstotende stof
Lengte (cm) 115
Diepte (cm) 90
Hoogte (cm) 80

Tuinfauteuil in abaca inclusief kussens.

Buitenfauteuil gemaakt in handgeweven natuurlijke abaca met kussens in de standaard " Ecru " afwerking en " chocolade " biezen .

De fauteuil behoort tot een hele collectie die uniek wordt gemaakt door de afgeronde armleuningen met een cilindrische vorm en een verfijnd dicht weefsel in natuurlijke abacavezel , afkomstig van de bananenboom . De stoelen zijn groot en voorzien van comfortabele kussens .
De producten uit deze collectie lenen zich voor het inrichten van beschutte buitenruimtes zoals veranda's, balkons, terrassen, veranda's en tuinhuisjes, waardoor omgevingen worden verlevendigd met een unieke warmte en stijl.

De producten in deze collectie zijn handgeweven met uitsluitend natuurlijke vezels en materialen die vanwege hun intrinsieke eigenschappen onregelmatigheden, onvolkomenheden en kleurverschillen kunnen vertonen (omstandigheden die zich ook enige tijd na de aankoop kunnen voordoen). Om een langere levensduur van het product in de loop van de tijd te garanderen, raden wij aan langdurige blootstelling aan zonlicht, regen, vochtigheid en hoge temperatuurschommelingen te vermijden (factoren die de vezel kunnen verzwakken, deze vatbaar kunnen maken voor breuk en het ontstaan van schimmels kunnen bevorderen). Als het product wordt blootgesteld aan bijzonder hoge luchtvochtigheid, raden wij aan het snel en volledig te laten drogen, waarbij direct zonlicht altijd wordt vermeden.

Afmetingen : L 115 x D 90 x H 80.

Afwerking kussens : Ecru met "chocolade" rand.

Onderhoud :
Voor een correcte reiniging van de natuurlijke abacavezel raden wij het gebruik van microvezeldoeken, neutrale schoonmaakmiddelen en warm water aan.
We raden aan om de kussenstof alleen chemisch te reinigen of met de hand op een lage temperatuur te wassen om krimp te voorkomen en de eigenschappen ervan te behouden.

Let op : De bekleding van de kussens is op aanvraag verkrijgbaar in andere afwerkingen en materialen.
Neem contact met ons op voor meer informatie of om een gepersonaliseerde offerte aan te vragen door het daarvoor bestemde formulier "Informatie aanvragen" in te vullen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief