Buitenfauteuil in aluminium en handgeweven Olefil-stof - Reda

  • Code: REDA5
€ 579,31 € 643,68 -10%
Levertijden 1 werkweek
zitten apparatuur Zakdoek
Structuur materiaal Aluminium
Materiaal achterkant Olefil-stof
Lengte (cm) 55
Diepte (cm) 55
Hoogte (cm) 78

Buitenfauteuil van aluminium en geweven stof.

Deze tuinfauteuil helemaal   Het wordt gekenmerkt door zijn zichtbare structuur in gelakt aluminium en door het handgemaakte weefsel gemaakt met een speciale buis van Olefin-stof, een specifiek materiaal voor buiten, opgevuld met polyurethaan. Het zitkussen is altijd inbegrepen , het rugkussen is optioneel en uitgevoerd in touwkleurige outdoorstof met een contrasterende witte rand.

De structuur van deze fauteuil is gemakkelijk te hanteren en stevig, maar behoudt tegelijkertijd een strak ontwerp. De moderne stijl geeft het een sterk karakter, waardoor het perfect is voor het inrichten van buitenruimtes in zowel privé- als contractomgevingen.
Dankzij het gebruik van bijzondere hoogwaardige materialen garandeert deze buitenfauteuil een uitstekende weerstand tegen slecht weer, vuil, stof en vlekken.

Deze fauteuil heeft standaard kussens in de kleur ‘touw’ met contrasterende ‘witte’ bies.

De producten in deze collectie zijn met de hand geweven met uitsluitend natuurlijke vezels en materialen, die vanwege hun intrinsieke eigenschappen onregelmatigheden, onvolkomenheden en kleurverschillen kunnen vertonen (omstandigheden die zich zelfs enige tijd na aankoop kunnen manifesteren). Om een langere levensduur van het product in de loop van de tijd te garanderen, raden wij aan langdurige blootstelling aan zonlicht, regen, vochtigheid en hoge temperatuurschommelingen te vermijden (factoren die de vezel kunnen verzwakken, deze vatbaar kunnen maken voor breuk en het ontstaan van schimmels kunnen bevorderen). Als het product wordt blootgesteld aan bijzonder hoge luchtvochtigheid, raden wij aan het snel en volledig te laten drogen, waarbij direct zonlicht altijd wordt vermeden.

Maatregelen :

  • 55 x 55 x 78 cm
Beschikbare kleuren:
  • wit/grijs + touwkleurige kussens met contrasterende witte rand
  • antraciet/roze + steengrijze kussens
Optioneel:
  • met rugkussen
  • zonder rugkussen

NB : Aanpasbare kussens in een breed scala aan stoffen en kleuren.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro