Made in Italy

Buitenfauteuil van gegalvaniseerd staal en touw met kussens Made in Italy - Helga

  • Made in Italy
  • Code: HELGA
€ 1.282,20 € 1.602,75 -20%
Materiaal Staal, polypropyleen en touw
Levertijden 5/6 werkweken
Lengte (cm) 82
Diepte (cm) 80
Hoogte (cm) 81

Buitenfauteuil van staal en touw met kussens van Made in Italy.

Tuinfauteuil van gegalvaniseerd staal met zit- en rugkussens van polypropyleen en afneembare armleuningen van touw, volledig gemaakt in Italië . Galvanisatie zorgt voor een grotere weerstand van de materiaalafwerking tegen corrosieve weersinvloeden, terwijl het touw bestand is tegen chloor- en zonnestralen en schimmelwerend is. De kussens zijn gemaakt van UV- en waterbestendig materiaal, waardoor hun kleur lang behouden blijft.

Het elegante en functionele design is de essentie van dit inrichtingselement. De sobere lijnen en de nieuwste generatie materialen zorgen samen voor een perfect resultaat voor elke inrichtingsstijl en passen zich aan elke context aan. Bovendien biedt de optionele armleuning de mogelijkheid om er één of twee toe te voegen, afhankelijk van uw smaak en behoeften.

Beschikbare afwerkingen :
  • Structuur: antiekgrijs + Koord: neo + Kussens: antraciet
  • Structuur: modder + Touw: modder + Kussens: ecru
Optioneel:
  • zonder armleuningen
  • met afneembare hoekarmleuning
Onderhoud : Voor een frequente reiniging van de structuur raden wij aan om de twee/drie maanden te wassen met delicate schoonmaakmiddelen en vervolgens te beschermen met producten op oliebasis als de fauteuil in een gebied aan zee wordt geplaatst. We raden ook aan om het tijdens het winterseizoen op een gesloten, droge plaats op te slaan, om maximale duurzaamheid van het materiaal te garanderen.
Het touw kan gemakkelijk op 30° in de wasmachine worden gewassen.
Om eventuele vlekken op de kussenstof te verwijderen raden wij aan water, wasmiddel of bleekmiddel te gebruiken, afhankelijk van het type vlek.

NB : De fauteuil, het touw en de kussens zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. De afneembare armleuning kan rechts of links worden geplaatst.
Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan via het formulier "Informatie aanvragen" .
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief