Buitenfauteuil van aluminium en handgeweven stof - Reda

  • Code: REDA1
€ 989,42 € 1.236,78 -20%
Vorige prijs: € 1.236,78
Levertijden 1 werkweek
zitten apparatuur Zakdoek
Structuur materiaal Aluminium
Materiaal achterkant Olefine stof
Lengte (cm) 70
Diepte (cm) 82
Hoogte (cm) 65

Buitenfauteuil van aluminium en geweven stof.

Deze tuinfauteuil helemaal   Het wordt gekenmerkt door zijn zichtbare structuur in wit gelakt aluminium en door het handgemaakte weefsel gemaakt met een speciale buis van Olefin-stof, een specifiek materiaal voor buitengebruik, opgevuld met polyurethaan. Zit- en rugkussens in outdoorstof in de kleur ‘grijs’ met contrasterende ‘witte’ bies worden meegeleverd .

Deze fauteuil is gemakkelijk te hanteren en stevig , maar heeft tegelijkertijd een strak ontwerp. De moderne stijl geeft het een sterk karakter, waardoor het perfect is voor het inrichten van buitenruimtes in zowel privé- als contractomgevingen.
Dankzij het gebruik van bijzondere hoogwaardige materialen garandeert deze buitenfauteuil een uitstekende weerstand tegen slecht weer, vuil, stof en vlekken.

De producten in deze collectie zijn met de hand geweven met uitsluitend natuurlijke vezels en materialen, die vanwege hun intrinsieke eigenschappen onregelmatigheden, onvolkomenheden en kleurverschillen kunnen vertonen (omstandigheden die zich zelfs enige tijd na aankoop kunnen manifesteren). Om een langere levensduur van het product in de loop van de tijd te garanderen, raden wij aan langdurige blootstelling aan zonlicht, regen, vochtigheid en hoge temperatuurschommelingen te vermijden (factoren die de vezel kunnen verzwakken, deze vatbaar kunnen maken voor breuk en het ontstaan van schimmels kunnen bevorderen). Als het product wordt blootgesteld aan bijzonder hoge luchtvochtigheid, raden wij aan het snel en volledig te laten drogen, waarbij direct zonlicht altijd wordt vermeden.

Maatregelen:

  • Lengte: 70 cm ;
  • Diepte: 82 cm ;
  • Hoogte: 65cm
NB : Zit- en rugkussens inbegrepen en aanpasbaar in een breed scala aan stoffen en kleuren. Sierkussens zijn uitgesloten.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief