Buitenkist in natuurlijke vezel van Kubù - Nogitsune

  • Code: NOGITSUNE
€ 376,09 € 470,11 -20%
Materiaal Kubu
Levertijden 1 werkweek
Lengte (cm) 120
Diepte (cm) 46
Hoogte (cm) 46

Buitenkist van natuurlijke kubu-vezel.

Buitenkist gemaakt van handgeweven kubu . De kubu is een natuurlijk materiaal dat tot de meest resistente materialen behoort die in de natuur voorkomen, maar dat altijd erg licht blijft.

De kist behoort tot een hele collectie samengesteld uit stoelen en accessoires van natuurlijke vezels , handgeweven op massief houten frames.
De producten uit deze collectie lenen zich voor het inrichten van beschutte buitenruimtes zoals veranda's, balkons, terrassen, veranda's en tuinhuisjes, waardoor omgevingen worden verlevendigd met een unieke warmte en stijl. Ze zijn ook geschikt voor elke binnenomgeving .

De producten in deze collectie zijn handgeweven met uitsluitend natuurlijke vezels en materialen die vanwege hun intrinsieke eigenschappen onregelmatigheden, onvolkomenheden en kleurverschillen kunnen vertonen (omstandigheden die zich ook enige tijd na de aankoop kunnen voordoen). Om een langere levensduur van het product in de loop van de tijd te garanderen, raden wij aan langdurige blootstelling aan zonlicht, regen, vochtigheid en hoge temperatuurschommelingen te vermijden (factoren die de vezel kunnen verzwakken, deze vatbaar kunnen maken voor breuk en het ontstaan van schimmels kunnen bevorderen). Als het product wordt blootgesteld aan bijzonder hoge luchtvochtigheid, raden wij aan het snel en volledig te laten drogen, waarbij direct zonlicht altijd wordt vermeden.

Afmetingen : L 120 x D 46 x H 46.

Beschikbare Kubu-afwerkingen :
  • grijs;
  • gebleekt.

Onderhoud :
Voor een correcte reiniging van de natuurlijke vezels raden wij het gebruik van microvezeldoekjes, neutrale schoonmaakmiddelen en warm water aan.

Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een gepersonaliseerde offerte aan door het daarvoor bestemde formulier "Informatie aanvragen" in te vullen.
Email Newsletter
Nieuwsbrief