Outdoor opbergkoffer in handgeweven polyrotan - Harald

  • Code: HARALD
€ 1.146,52
Materiaal Polyrotan
Levertijden 1 werkweek
Lengte (cm) 127
Diepte (cm) 71
Hoogte (cm) 73

Kofferbak voor in de tuin van handgeweven polyrotan.

Outdoor containerkoffer met buisvormig aluminium frame bedekt met een polyrotan weefsel . Ruim en verfijnd , uitstekend geschikt voor het opbergen van kussens, handdoeken, keukengerei en alle andere accessoires die uw tuin of veranda rommelig maken.

De koffer behoort tot een hele collectie samengesteld uit functionele objecten waarmee u buitenruimtes zonder zorgen kunt inrichten dankzij de zorgvuldige selectie van productiematerialen, die bestand zijn tegen slecht weer en speciaal zijn ontworpen om lang mee te gaan. De hoogwaardige polyrotanvezel is met de hand geweven op de solide buisvormige aluminium frames, wat zorgt voor maximale weerstand tegen weersinvloeden zoals regen, UV-stralen, zout en zelfs extreme klimatologische omstandigheden.

De producten in deze collectie zijn handgeweven, ze kunnen oneffenheden, onvolkomenheden en kleurverschillen vertonen (condities die ook enige tijd na aankoop kunnen optreden). Om een langere levensduur van het product te garanderen, raden we aan langdurige blootstelling aan zonlicht, regen, vochtigheid en hoge temperatuurschommelingen te vermijden (factoren die de vezel kunnen verzwakken, breken en schimmelvorming bevorderen). Als het product wordt blootgesteld aan bijzonder hoge luchtvochtigheid, raden we aan het snel en volledig te laten drogen, waarbij direct zonlicht altijd wordt vermeden.

Afmetingen : L 127 x D 71 x H 73.

Beschikbare afwerkingen :
  • steen wit;
  • krokus.
Onderhoud :
Voor een correcte reiniging van de Polyrattan kunstvezel en het aluminium frame adviseren wij het gebruik van microvezeldoeken, neutrale schoonmaakmiddelen en warm water. Verder raden we aan om, wat het frame betreft, contact van de zichtbare delen met scherpe of schurende voorwerpen of onderdelen zoveel mogelijk te vermijden en raden we af om agressieve producten te gebruiken om het oppervlak niet te beschadigen.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een gepersonaliseerde offerte aan te vragen door het daarvoor bestemde formulier "Informatie aanvragen" in te vullen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief