Buitenlounge in natuurlijke Kubù-vezel met kussens - Isildur

  • Code: ISILDUR
€ 3.011,11 € 3.763,89 -20%
Materiaal Kubu
Levertijden 1 werkweek

Buitenwoonkamer in natuurlijke kubu-vezel met kussens.

Buiten woonkamer bestaande uit fauteuil , bank en salontafel in handgeweven kubu met standaard kussens in de standaard " Grijze " afwerking . De kubu is een natuurlijk materiaal dat tot het meest resistente materiaal behoort dat in de natuur te vinden is, maar dat altijd heel licht blijft .
De bank wordt geleverd met 3 rugkussens.

De woonkamer behoort tot een collectie die de klassieke ronde en omhullende vormen terugbrengt die typerend zijn voor de eerste rieten woonkamers. De interne structuur in hout en polyrotan zorgt voor stevigheid en het handmatig weven in natuurlijke kubu geeft het een rustieke maar verfijnde uitstraling .
De producten in deze collectie lenen zich uitstekend voor het inrichten van beschutte buitenruimtes zoals veranda's, balkons, terrassen, veranda's en tuinhuisjes, waardoor omgevingen worden verlevendigd met een unieke warmte en stijl. Ze zijn ook geschikt voor elke interieuromgeving .

De producten in deze collectie zijn handgeweven met uitsluitend natuurlijke vezels en materialen die vanwege hun intrinsieke eigenschappen onregelmatigheden, onvolkomenheden en kleurverschillen kunnen vertonen (condities die ook enige tijd na aankoop kunnen optreden). Om een langere levensduur van het product te garanderen, raden we aan langdurige blootstelling aan zonlicht, regen, vochtigheid en hoge temperatuurschommelingen te vermijden (factoren die de vezel kunnen verzwakken, breken en schimmelvorming bevorderen). Als het product wordt blootgesteld aan bijzonder hoge luchtvochtigheid, raden we aan het snel en volledig te laten drogen, waarbij direct zonlicht altijd wordt vermeden.

Afmetingen fauteuil : L 90 x D 86 x H 85.

Afmetingen bank : L 193 x D 86 x H 85.

Afmetingen tafel : L 90 x D 55 x H 30.

Kubu-afwerkingen beschikbaar :
  • grijs;
  • gebleekt.
Afwerking kussens : Grijs.

Onderhoud :
Voor een correcte reiniging van de natuurlijke vezels raden we het gebruik van microvezeldoeken, neutrale reinigingsmiddelen en warm water aan.
We raden aan om de kussenstof alleen chemisch of met de hand te wassen op een lage temperatuur om krimpen te voorkomen en de eigenschappen te behouden.

NB : De bekleding van de kussens is op aanvraag verkrijgbaar in andere afwerkingen en materialen
Neem contact met ons op voor meer informatie of om een gepersonaliseerde offerte aan te vragen door het daarvoor bestemde formulier "Informatie aanvragen" in te vullen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief