Buitenstoel in bananenweefsel met zitkussen - Safari

  • Code: SAFARI
€ 250,73 € 313,41 -20%
Materiaal Banaan
Levertijden 1 werkweek
zitten apparatuur Waterafstotende stof
Lengte (cm) 46
Diepte (cm) 56
Hoogte (cm) 106

Tuinstoel van bananengeweven met kussen.

Buitenstoel gemaakt in geweven bananenboom en voorzien van standaard kussens in de standaard " Ecru " afwerking. De poten van de stoel zijn gemaakt van hout .

De stoel behoort tot een collectie die volledig bestaat uit stoelen en accessoires van natuurlijke vezels , handgeweven op massief houten frames.
De producten uit deze collectie lenen zich voor het inrichten van beschutte buitenruimtes zoals veranda's, balkons, terrassen, veranda's en tuinhuisjes, waardoor omgevingen worden verlevendigd met een unieke warmte en stijl. Ze zijn ook geschikt voor elke binnenomgeving .

De producten in deze collectie zijn handgeweven met uitsluitend natuurlijke vezels en materialen die vanwege hun intrinsieke eigenschappen onregelmatigheden, onvolkomenheden en kleurverschillen kunnen vertonen (omstandigheden die zich ook enige tijd na de aankoop kunnen voordoen). Om een langere levensduur van het product in de loop van de tijd te garanderen, raden wij aan langdurige blootstelling aan zonlicht, regen, vochtigheid en hoge temperatuurschommelingen te vermijden (factoren die de vezel kunnen verzwakken, deze vatbaar kunnen maken voor breuk en het ontstaan van schimmels kunnen bevorderen). Als het product wordt blootgesteld aan bijzonder hoge luchtvochtigheid, raden wij aan het snel en volledig te laten drogen, waarbij direct zonlicht altijd wordt vermeden.

Afmetingen : L 46 x D 56 x H 106.

Afwerking kussen : Ecru.

Onderhoud :
Voor een correcte reiniging van de natuurlijke vezels raden wij het gebruik van microvezeldoekjes, neutrale schoonmaakmiddelen en warm water aan.
We raden aan om de kussenstof alleen chemisch of met de hand en op een lage temperatuur te wassen om krimp te voorkomen en de eigenschappen ervan te behouden.

Let op : De kussenhoes is op aanvraag verkrijgbaar in andere afwerkingen en materialen.
Neem contact met ons op voor meer informatie of om een gepersonaliseerde offerte aan te vragen door het daarvoor bestemde formulier "Informatie aanvragen" in te vullen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief