Tuinstoel in natuurlijk bananenweefsel - Angola

  • Code: ANGOLA
€ 352,09
Materiaal Banaan
Levertijden 1 werkweek
zitten apparatuur Waterafstotende stof
Lengte (cm) 47
Diepte (cm) 61
Hoogte (cm) 110

Tuinstoel in natuurlijk bananenweefsel.

Buitenstoel gemaakt in handgeweven bananenboom . De poten van de stoel zijn gemaakt van hout .

De stoel behoort tot een collectie die volledig bestaat uit stoelen en accessoires van natuurlijke vezels , met de hand geweven op massief houten frames.
De producten in deze collectie lenen zich uitstekend voor het inrichten van beschutte buitenruimtes zoals veranda's, balkons, terrassen, veranda's en tuinhuisjes, waardoor omgevingen worden verlevendigd met een unieke warmte en stijl. Ze zijn ook geschikt voor elke interieuromgeving .

De producten in deze collectie zijn handgeweven met uitsluitend natuurlijke vezels en materialen die vanwege hun intrinsieke eigenschappen onregelmatigheden, onvolkomenheden en kleurverschillen kunnen vertonen (condities die ook enige tijd na aankoop kunnen optreden). Om een langere levensduur van het product te garanderen, raden we aan langdurige blootstelling aan zonlicht, regen, vochtigheid en hoge temperatuurschommelingen te vermijden (factoren die de vezel kunnen verzwakken, breken en schimmelvorming bevorderen). Als het product wordt blootgesteld aan bijzonder hoge luchtvochtigheid, raden we aan het snel en volledig te laten drogen, waarbij direct zonlicht altijd wordt vermeden.

Afmetingen : L 47 x D 61 x H 110.

Onderhoud :
Voor een correcte reiniging van de natuurlijke vezels raden we het gebruik van microvezeldoeken, neutrale reinigingsmiddelen en warm water aan.

NB : De stoel bevat geen zitkussen, dat op aanvraag verkrijgbaar is in verschillende afwerkingen en materialen.
Neem contact met ons op voor meer informatie of om een gepersonaliseerde offerte aan te vragen door het daarvoor bestemde formulier "Informatie aanvragen" in te vullen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief