Buitenstoel met armleuningen in polyrotan - Gigi

  • Code: GIGI11
€ 552,53 € 613,93 -10%
Materiaal Polyrotan
Levertijden 1 werkweek

Buitenstoel met armleuningen van handgeweven polyrattanvezel.

De Gigi buitenstoel met armleuningen heeft een structuur met een frame van gepoedercoat aluminium , waarop de hoogwaardige 3 mm dikke Polyrattan vezel met de hand geweven is.
De zeer hoge kwaliteit van de materialen , de lichtheid van de " open geweven " esthetiek en de essentie van de vorm, maken deze stoel geschikt voor de inrichting van zowel binnen- als buitenruimtes .

Deze stoel wordt gekenmerkt door zijn sterke klassieke vormgeving, een stijl uit het verleden die in de jaren 60 en 70 in zwang was, opnieuw bekeken in een buitensleutel.
De weefstijl is verfijnd en delicaat en samen met de zeer hoge kwaliteit van de materialen en de beslissende vormen maken deze stoel perfect voor binnen- en buiteninrichting, zowel voor privé- als contractomgevingen zoals terrassen, veranda's, tuinen, maar ze vinden ook een perfecte plaatsing bij het zwembad.
De hoogwaardige materialen die bij de vervaardiging van dit product zijn gebruikt, zijn dankzij de certificering van de verweven vezels bestand tegen slecht weer en plotselinge temperatuurschommelingen.

De producten uit deze collectie zijn met de hand geweven, hierdoor kunnen onregelmatigheden, onvolkomenheden en kleurverschillen optreden (omstandigheden die zich ook enige tijd na de aankoop kunnen voordoen). Om een langere levensduur van het product in de loop van de tijd te garanderen, raden wij aan langdurige blootstelling aan zonlicht, regen, vochtigheid en hoge temperatuurschommelingen te vermijden (factoren die de vezel kunnen verzwakken, deze vatbaar kunnen maken voor breuk en het ontstaan van schimmels kunnen bevorderen). Als het product wordt blootgesteld aan bijzonder hoge luchtvochtigheid, raden wij aan het snel en volledig te laten drogen, waarbij direct zonlicht altijd wordt vermeden.

Beschikbare afwerkingen:

  • Witte was
  • Bronzen.
Opties:
  • met zitkussen in wit ontbijt
  • zonder zitkussen

De afmetingen zijn:

  • Lengte: 53 cm; Diepte: 57 cm; Hoogte rugleuning: 95 cm; Zithoogte: 47cm
Let op : het kussen is verkrijgbaar in een breed scala aan stoffen en kleuren.
Neem voor meer informatie of een offerte contact met ons op via het daarvoor bestemde formulier ' Informatie aanvragen '.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro