Buitenstoel van polyrotan met optioneel kussen - Gigi

  • Code: GIGI8
€ 380,06 € 475,07 -20%
Materiaal Polyrotan
Levertijden 1 werkweek

Buitenstoel van handgeweven polyrotanvezel.

De Gigi buitenstoel heeft een structuur met een frame van gepoedercoat aluminium , waarop de hoogwaardige 3 mm dikke Polyrattan vezel met de hand is geweven .
De zeer hoge kwaliteit van de materialen , de lichtheid van de " open geweven " esthetiek en de essentie van de vorm, maken deze stoel geschikt voor het inrichten van zowel binnen- als buitenruimtes .

Deze stoel wordt gekenmerkt door zijn sterke klassieke vormgeving, een stijl uit het verleden die in de jaren 60 en 70 in zwang was in een buitensleutel.
De weefstijl is verfijnd en delicaat en samen met de zeer hoge kwaliteit van de materialen en de beslissende vormen maken deze stoel perfect voor binnen- en buiteninrichting, zowel voor privé- als contractomgevingen zoals terrassen, veranda's, tuinen maar ze vinden ook een perfecte plaatsing aan het zwembad.
De hoogwaardige materialen die zijn gebruikt om dit product te vervaardigen, dankzij de certificering van de verweven vezel, zijn bestand tegen slecht weer en plotselinge temperatuurschommelingen.

De producten in deze collectie zijn handgeweven, ze kunnen oneffenheden, onvolkomenheden en kleurverschillen vertonen (condities die ook enige tijd na aankoop kunnen optreden). Om een langere levensduur van het product te garanderen, raden we aan langdurige blootstelling aan zonlicht, regen, vochtigheid en hoge temperatuurschommelingen te vermijden (factoren die de vezel kunnen verzwakken, breken en schimmelvorming bevorderen). Als het product wordt blootgesteld aan bijzonder hoge luchtvochtigheid, raden we aan het snel en volledig te laten drogen, waarbij direct zonlicht altijd wordt vermeden.

Beschikbare afwerkingen:

  • Witte was
  • Bronzen.
Opties:
  • met zitkussen in white breakfast
  • zonder zitkussen

De afmetingen zijn:

  • Lengte : 45cm ; Diepte: 57 cm ; Hoogte rugleuning: 95 cm; Zithoogte: 47cm
NB : het kussen is verkrijgbaar in een breed scala aan stoffen en kleuren.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief