Buitenwoonkamer in natuurlijk rotan, inclusief kussens, - Keira

  • Code: KEIRA
€ 5378,95 € 5976,61 -10%
Materiaal Natuurlijk rotan
Levertijden 1 werkweek
zitten apparatuur Waterafstotende stof

Buitenwoonkamer van natuurlijk rotan, inclusief kussens.

Buitenwoonkamer bestaande uit 2 fauteuils , een 3-zitsbank en salontafel in handgeweven natuurlijk Jungle natuurlijk rotan met kussens in de standaard "Ecru" afwerking en "chocolade" rand.

De woonkamer behoort tot een hele collectie die opvalt door de vierkante vorm van de kaders, bekleed met een rustiek weefsel met een sterke esthetische impact. De handmatige verwerking en het gebruik van een speciaal soort natuurlijk rotan met iriserende tinten - dat doet denken aan de tinten van de herfst en het kreupelhout - geeft elk stuk een uniek karakter .
De producten uit deze collectie lenen zich voor het inrichten van beschutte buitenruimtes zoals veranda's, balkons, terrassen, veranda's en tuinhuisjes, waardoor omgevingen worden verlevendigd met een unieke warmte en stijl.

De producten in deze collectie zijn handgeweven met uitsluitend natuurlijke vezels en materialen die vanwege hun intrinsieke eigenschappen onregelmatigheden, onvolkomenheden en kleurverschillen kunnen vertonen (omstandigheden die zich ook enige tijd na de aankoop kunnen voordoen). Om een langere levensduur van het product in de loop van de tijd te garanderen, raden wij aan langdurige blootstelling aan zonlicht, regen, vochtigheid en hoge temperatuurschommelingen te vermijden (factoren die de vezel kunnen verzwakken, deze vatbaar kunnen maken voor breuk en het ontstaan van schimmels kunnen bevorderen). Als het product wordt blootgesteld aan bijzonder hoge luchtvochtigheid, raden wij aan het snel en volledig te laten drogen, waarbij direct zonlicht altijd wordt vermeden.

Afmetingen fauteuil : L 116 x D 88 x H rugleuning 78 / H zitting 70.

Afmetingen bank : 3 zitplaatsen : L 215 x D 88 x H rugleuning 78 / H zitting 70;

Afmetingen tafel : L 100 x D 100 x H 30 / H met poefkussen 42.

Afwerking kussens : Ecru met "chocolade" rand.

Onderhoud :
Voor een goede reiniging van natuurlijk rotan raden wij het gebruik van microvezeldoeken, neutrale schoonmaakmiddelen en warm water aan.
We raden aan om de kussenstof alleen chemisch of met de hand op een lage temperatuur te wassen om krimp te voorkomen en de eigenschappen ervan te behouden.

NB : Sierkussens zijn ook inbegrepen. De bekleding van de kussens is op aanvraag verkrijgbaar in andere afwerkingen en materialen.
Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een gepersonaliseerde offerte aan door het formulier "Informatie aanvragen" in te vullen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro