Buitenwoonkamer in natuurlijk rotan, inclusief kussens, - Keira

  • Code: KEIRA
€ 6.064,88
Materiaal Natuurlijk rotan
Levertijden 1 werkweek
zitten apparatuur Waterafstotende stof

Buitensalon in naturel rotan met kussens inbegrepen.

Buitensalon bestaande uit 2 fauteuils , een 3-zitsbank en salontafel in handgeweven naturel Jungle naturel rotan met kussens inbegrepen in de standaard "Ecru" afwerking en "chocolade" rand.

De woonkamer behoort tot een hele collectie die opvalt door de vierkante vorm van de lijsten, bedekt met een rustiek weefsel met een sterk esthetisch effect. De handmatige verwerking en het gebruik van een speciaal type natuurlijk rotan met iriserende tinten - dat doet denken aan de tinten van de herfst en het kreupelhout - geeft elk stuk een uniekheid .
De producten in deze collectie lenen zich uitstekend voor het inrichten van beschutte buitenruimtes zoals veranda's, balkons, terrassen, veranda's en tuinhuisjes, waardoor omgevingen worden verlevendigd met een unieke warmte en stijl.

De producten in deze collectie zijn handgeweven met uitsluitend natuurlijke vezels en materialen die vanwege hun intrinsieke eigenschappen onregelmatigheden, onvolkomenheden en kleurverschillen kunnen vertonen (condities die ook enige tijd na aankoop kunnen optreden). Om een langere levensduur van het product te garanderen, raden we aan langdurige blootstelling aan zonlicht, regen, vochtigheid en hoge temperatuurschommelingen te vermijden (factoren die de vezel kunnen verzwakken, breken en schimmelvorming bevorderen). Als het product wordt blootgesteld aan bijzonder hoge luchtvochtigheid, raden we aan het snel en volledig te laten drogen, waarbij direct zonlicht altijd wordt vermeden.

Afmetingen fauteuil : L 116 x D 88 x H rugleuning 78 / H zitting 70.

Afmetingen bank : 3 zitplaatsen : L 215 x D 88 x H rugleuning 78 / H zitting 70;

Afmetingen tafel : L 100 x D 100 x H 30 / H met poefkussen 42.

Kussens afwerking : Ecru met "chocolade" rand.

Onderhoud :
Voor een goede reiniging van natuurlijk rotan raden wij het gebruik van microvezeldoeken, neutrale schoonmaakmiddelen en warm water aan.
We raden aan om de stof van het kussen alleen chemisch of met de hand te wassen op een lage temperatuur om krimp te voorkomen en de eigenschappen te behouden.

NB : Sierkussens zijn ook inbegrepen. De bekleding van de kussens is op aanvraag verkrijgbaar in andere afwerkingen en materialen.
Neem contact met ons op voor meer informatie of om een gepersonaliseerde offerte aan te vragen door het formulier "Informatie aanvragen" in te vullen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief