Made in Italy

Indoor pellet houder mand lederen 15 Kg Sapel ontwerp

  • Made in Italy
  • Code: SAPEL
€ 305,48
Materiaal geregenereerd leer, multiplex bodem
Maatregelen 35 cm x 26 cm x 63 cm
Levertijden 15 werkdagen
Indoor pellet houder mand lederen 15 Kg Sapel ontwerp
Sapel
is een geweldige carrier enkele korrel van de soort, elegant ontwerp, eenvoudig en elegant, met een capaciteit tot 15 kg pellets.
volledig met de hand gemaakt door de Italiaanse Masters ambachtslieden.
Dit mooie deur pellets van de oorspronkelijke vorm is van leer, in verschillende chromatische variaties van de basis in meerlagige staat om de weerstand te verhogen.
Het is met een comfortabele ergonomische handgreep. Het ontwerp is bedoeld om het inbrengen van pellets in de kachel of open haard te vergemakkelijken.
Porta-pellets uit de eenvoudige en evenwichtig design, met de huidige en de jeugd lijnen, geschikt voor elk interieur.
Sapel brengt zijn unieke design. Porta-pellet design, praktisch en functioneel, uitgerust met een uniek comfort en veelzijdigheid, verkrijgbaar in verschillende kleurvarianten.
Het brengt je ook een vleugje creativiteit en design in uw huis door te kiezen voor de finish u graag wilt!

Firestyle produceert accessoires voor hoogwaardige kachels en haarden en onmiskenbare elegantie van de Made in Italy. Alle producten uit de collectie zijn gemaakt met passie en originaliteit, verfijning warm leer, de zachte contouren en de charme van ambachtelijke vakmanschap is de perfecte combinatie van Italiaans design. Accessoires met de eigenaardigheid van het toevoegen van plezier en schoonheid aan het vuur, in iedere ruimte, buiten de tijd. Unieke producten en mode made in Italy door Masters leer ambachtslieden, die geschikt zijn voor elke kamer van uw huis!
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief