Brandhouthouder Binnen- en Pellethouder van Leer - Firestyle

Brandhouthouder voor binnenomgevingen gemaakt van gekleurd leer. Hoogwaardige materialen voor een in Italië gemaakt product gemaakt door bekwame vakmensen.
8 Producten

Brandhouthouder en pellethouder voor binnenomgevingen in leer, aanpasbaar in kleur.

Firestyle, een Italiaans bedrijf in de provincie Treviso, heeft een prachtige lijn meubelaccessoires gecreëerd, waaronder een houtblokhouder voor binnen en accessoires voor kachels en open haarden.
Deze producten, allemaal gemaakt met passie en originaliteit, vormen het uitgangspunt van deze nieuwe collectie die ontegensprekelijk de hoge kwaliteit en onmiskenbare elegantie van Made in Italy bevestigt.

In onze online catalogus hebben onze medewerkers een modern design van leren houtblokken geselecteerd, gemaakt met pootjes of wieltjes om ze gemakkelijk te kunnen verplaatsen.
De vormen zijn verschillend om het beste aan uw behoeften te voldoen.
Er zijn houthouders met handvatten in de vorm van een zak of de meer afgeronde in de vorm van een emmer.
Gemaakt met materialen van topkwaliteit, waaronder leer en gelakt staal, ze zijn verkrijgbaar in verschillende modekleuren zoals rood of grijs.

Voor wie niet de haard heeft, maar de pelletkachel is hier de handige lederen pellethouder met een cilindrische vorm om de pellet van uw kachel altijd op orde te hebben.

Email Newsletter
Nieuwsbrief