Made in Italy

Chroom messing gootsteenmengkraan met douche Made in Italy - Kondor

  • Made in Italy
  • Code: KONDOR
€ 435,60 € 544,50 -20%
Materiaal Messing
Levertijden 7/10 werkdagen

Moderne design keukenmengkraan in verchroomd messing Made in Italy.

Aanrecht mixer made in Italy in verchroomd messing. Compleet met patroon-gedefinieerde ES die koud water levert wanneer de hendel in de middelste stand wordt gezet, waardoor het verzoek om warm water naar de ketel wordt vermeden, wat een consequente energiebesparing oplevert. Dit interessante aspect wordt gecombineerd met de functionaliteit van het product dat wordt verleend door de verstelbare uitloop met veer en door de handdouche met 2 straalsoorten die een eenvoudig en uiterst praktisch gebruik mogelijk maken.

Dankzij het gebruik van gecertificeerde kwaliteitsgrondstoffen en de nauwgezette controle van elke fase van de productiecyclus, kan elk onderdeel van deze lijn het perfecte Made in Italy-product leveren, gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor alleen het beste kan worden verkregen .
Moderne en elegante lijnen garanderen een hoog kwaliteitsniveau dat een reeks accessoires biedt die innovatie , design en veiligheid garanderen , kenmerken die elk product in staat stellen de esthetische kant van de keuken te verrijken en te versterken.

Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief