Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Verstelbare messing gootsteenmengkraan met veer Made in Italy - Keope

Code: KEOPE
€ 413,58 € 589,13 -30%
inclusief BTW

madein_italy

- +
Materiaal
Messing
Levertijden
7/10 werkdagen
Viadurini Taps

Moderne mengkraan voor aanrecht in verchroomd messing Made in Italy.

Aanrecht mixer made in Italy in verchroomd messing. Dankzij de aanwezigheid van de verstelbare uitloop met veer en de douche met 2 stralen is het mogelijk om de functionaliteit te maximaliseren , waardoor u het product op een volledig eenvoudige en praktische manier kunt gebruiken. Wat het uniek maakt, is de aanwezigheid van een door een patroon gedefinieerde ES die koud water kan leveren wanneer de hendel in de middelste stand staat, waardoor er geen warm water uit de ketel nodig is en dus aanzienlijke energiebesparingen mogelijk zijn.

Dankzij het gebruik van gecertificeerde kwaliteitsgrondstoffen en de nauwgezette controle van elke fase van de productiecyclus, kan elk onderdeel van deze lijn het perfecte Made in Italy-product leveren, gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor alleen het beste kan worden verkregen .
Moderne en elegante lijnen garanderen een hoog kwaliteitsniveau dat een reeks accessoires biedt die innovatie , design en veiligheid garanderen , kenmerken die elk product in staat stellen de esthetische kant van de keuken te verrijken en te versterken.

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten