Compleet theeservies Modern Design in Wit Porselein 14 Stuks - Telescoop

  • Code: TELESCOPO1
€ 212,64 € 265,80 -20%
Materiaal porselein
Maatregelen 200 ml kop, schotel 16 cm, bord 24 cm
Kleur Wit
Levertijden 3/4 weken

Modern design ontbijtkopset met schotels en schotels in wit porselein, 14-delig.

Service bestaat uit:
- 6 kopjes 200 ml
- nr. 6 schoteltjes 16 cm
- n. 2 borden 24 cm

Het ontwerp van dit ontbijtservies wordt gepresenteerd als eenvoudig, elegant en verfijnd voor de haute cuisine, met brede cirkels en lange en genereuze bands.

Kernpunten:
  • Kwaliteit : de zeer hoge kwaliteit van de producten wordt verkregen dankzij het gebruik van de meest geavanceerde productietechnologie en de beste beschikbare grondstoffen.
  • Milieu : het gaat niet alleen om het verbeteren van de milieuprestaties voor een actieve bijdrage aan het behoud van het milieu, maar ook om een innovatief gebruik om het kookproces van producten te verbeteren dankzij een Green Wave-technologie die het mogelijk maakt om de brandtijd en het energieverbruik te verminderen vergeleken met het traditionele kookproces.
  • Design : design speelt een hoofdrol en sluit altijd aan bij foodtrends over de hele wereld.
Materiaal:
  • Wit porselein

Porselein onderscheidt zich door een hoge krasweerstand en hardheid. Het is een materiaal met een hoge dichtheid, maar voelt zacht aan, met zijn karakteristieke helderwit en doorschijnend bij verglazing.

Het is een waterdicht materiaal, omdat het niet poreus is, dus veilig en hygiënisch, gemaakt van uiterst geselecteerde grondstoffen.
Dankzij het vermogen om tijdloos te zijn en zich aan te passen aan elk type service, van het eenvoudigste tot het meest verfijnde, voldoet porselein aan de behoeften van elegantie, verfijning en soberheid die voor de tafel gewenst zijn.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief